Місце для щасливої історії: у будівництві ЖК «Caramel Residence» – новий етап. ФОТО *

Місце для щасливої історії: у будівництві ЖК «Caramel Residence» – новий етап. ФОТО *
У житловому комплексі «Caramel Residence», що розташований на розі вулиць Конякіна та Гордіюк у Луцьку, почали споруджувати ще один будинок. Він стане вже п’ятою яскравою частинкою комплексної забудови. Наразі будівельники облаштовують пальове поле, аби невдовзі з фундаменту «виросло» житло мрії.

У будинок першої черги, що на Конякіна, 3А, власники квартир вселилися ще влітку 2018 року. Інші ж «карамельні» будинки намагаються теж якнайшвидше наблизити до того етапу, коли у них оселиться щастя – дитячий сміх, гамір та домашній затишок.

Так, у багатоповерхівці на Конякіна, 3Б вже завершили шпаклівку під’їздів, тож приступають до фарбування стін. Звершили також влаштування ліфтів у першій, другій та третій секціях.

У другій та третій секціях будинку на Конякіна, 3Б вже облаштували входи у під’їзд, у першій секції – на стадії завершення.
Окрім того, у «карамельці», що на Конякіна, 3Б, вже почали ставити котли і радіатори. У першій, другій та третій секціях вже стоять вхідні двері до помешкань.

Щодо будинку на Конякіна, 3В, то у першій-другій секціях почали робити покрівлю. Окрім того, тут стартували сантехнічні роботи, поквартирно облаштовують електричні мережі .

У четвертому будинку «Caramel Residence» - на Конякіна, 3Г – триває цегляна кладка третього поверху у першій та другій секціях, а третій – четвертого поверху.

Детальнішу інформацію про проекти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарні фото, дякую невідомому фотографу.
Відповісти
Останні новини
Місце для щасливої історії: у будівництві ЖК «Caramel Residence» – новий етап. ФОТО *
04 жовтень, 2019, 15:44