Китайський, корейський чи американський – який смартфон обрати*

Китайський, корейський чи американський – який смартфон обрати*
Xiaomi Mi 9

Оновлений флагман Xiaomi Mi 9 став першим гаджетом компанії з тріпл-камерою. Знімає він відмінно – приклади фото можна подивитися в нашому короткому огляді. Розумні функції на основі ІІ не тільки допомагають робити круті знімки, але і стежать за оптимальною витратою енергії, так що навіть з акумулятором на 3300 мАг гаджет працює без підзарядки до двох днів.

Ще одне нововведення – безрамковий дизайн з краплею замість чубчика і повернення функції бездротової зарядки. Спинка тут виконана із дзеркального скла з незвичайним райдужним ефектом і захищена Gorilla Glass 5. У продажу з'явиться чорна, блакитна і рожева модель.

Набравши більше 370 000 балів в AnTuTu новий Xiaimi Mi 9 став одним з найпотужніших смартфонів на Android. І це не дивно, адже він працює на топовом 7-нм процесорі Snapdragon 855. У максимальній комплектації гаджет отримає 8/128 ГБ пам'яті, купити модель можна буде вже в березні 2019 року. Також у продажу з'явиться окрема модель, але її ціна і дата виходу поки невідомі.

iPhone 11 Pro

Apple порадувала фанатів фанатів бренду новими агрегатами – iPhone 11 і iPhone 11 Pro. Новинки стали потужнішими минулих моделей і отримали по одній додатковій камері – у базовій 11-ої моделі їх дві, а у «Прошки» - три. З огляду на, що і попередні айфони досить продуктивні і добре знімають. У Vodafone вже можна купити Apple iPhone 11 Pro Max з різнім колірним рішенням.

Всі моделі iPhone 11 отримали крутий 7-нм процесор Apple А13 Bionic, який перевершує по потужності навіть Snapdragon 855. Він підтримує просунуті технології машинного навчання і містить чіп Neural Engine, який допомагає в обробці фото і робить можливим якісну зйомку в нічному режимі. Також покращилася автономність нових айфонів – iPhone 11 Pro протримається без підзарядки на 4 години довше iPhone Xs.

Samsung Galaxy S10 та S10 плюс

Самсунг представила нову лінійку Galaxy S10, в яку увійшли три смартфона: доступний S10e, S10 та S10 +. Дві старші моделі мало чим відрізняються: хіба що у плюс-версії більше екран, встановлено дві «фронталки» і більш ємна батарея.

Новинки отримали великі AMOLED-екрани з вирізами для фронтальних камер. Обидва смартфони працюють на 8-ядерний процесор Exynos 9820, оснащені потрійний камерою з підтримкою штучного інтелекту і 8/128 Гбайт пам'яті. У топової комплектації S10 + отримав цілих 12 гіг оперативки і сховище на 1 Тбайт! Ще одна фішка S10 – смартфон може служити станцією для бездротової зарядки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Смартфони
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Китайський, корейський чи американський – який смартфон обрати*
15 вересень, 2019, 23:59