В Устилузі скаржаться на загиджену зупинку в центрі міста та відсутність вбиралень. ФОТО

В Устилузі скаржаться на загиджену зупинку в центрі міста та відсутність вбиралень. ФОТО
Мешканці міста Устилуг, яке розташоване на самісінькому кордоні з Європейським Союзом, скаржаться на загиджену зупинку в центрі міста та відсутність нормальної громадської вбральні.

Про це у своєму пості у групі Наш УстиLUG у Facebook написав мешканець Устилуга Павло Зінін, – повідомляє Район.Володимир-Волинський.

«Не хочеться знову про це писати, але мушу. Так як це моє місто і мені не однаково. Три місяці тому піднімав проблему загидженої зупинки в центрі Устилуга. Ходив до Поліщука, пропонував зробити новий безкоштовний громадський туалет або ж поставити біотуалети. Наш голова пообіцяв вирішити цю проблему, але, як самі бачите, йому плювати на людей...», – йдеться у дописі.

В коментарях до допису мешканці міста пишуть: «в нас ціле місто не прибирається!!! Не раз вийдеш в неділю прогулятися, а сміттєві баки повні, аж вивалюється. Один двірник на цілий Устилуг, а штат мерії роздули до не хочу...»; «І це є ж свої люди, самі себе позорять, якщо це молодь зробила (чомусь впевнена в цьому), так вдома те саме робіть, можливо буде «приємно». Кожен повинен слідкувати за собою а не жити по принципу, що хтось після тебе прибере. Сором»; «В усьому винні самі люди, і не допоможе ніякий новий туалет, поки не будуть працювати мізки! Чогось в себе на подвір'і ніхто такого не робить, Фоткати треба не сміття і туалет, а того, хто смітить і гадить»...


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть дякую контабандистам ,що засрали Устилуг.
Відповісти
Останні новини
В Устилузі скаржаться на загиджену зупинку в центрі міста та відсутність вбиралень. ФОТО
21 жовтень, 2019, 20:13