Як у Луцьку будують житло у «Caramel Residence», що стане чудовим подарунком до свят. ФОТО*

Як у Луцьку будують житло у «Caramel Residence», що стане чудовим подарунком до свят. ФОТО*
Незабаром українці святкуватимуть довгоочікувані новорічно-різдвяні свята. Усі метушитимуться не лише в пошуках смаколиків до столу чи новорічної красуні, а й обиратимуть подарунки.

Для тих, хто давно мріє про свій куточок і прицінюється до різних варіантів, чудовим подарунком "під ялинку" стане помешкання від перевіреного забудовника - квартира у ЖК "Caramel Residence", що зводить компанія ЛДБК.

У будинок першої черги, що на Конякіна, 3А, власники квартир вселилися ще влітку 2018 року. Будівельники й далі невпинно працюють над зведенням помешкань в інших «карамельних» багатоповерхівках. На території житлового комплексу, без перебільшення, є все, що потрібно для комфортного проживання.

Усередині багатоповерхівки на Конякіна, 3Б фахівці завершують оздоблювальні роботи - поклали майже всю плитку та виконали 50% фарбування сходових кліток. У першій та третій секціях поставили котли і радіатори, у другій секції це обіцяють зробити вже за тиждень. Окрім того, на фінішній прямій - благоустрій навколо будинку. Тут уже проклали асфальт і закінчують класти плитку.

У будинку на Конякіна, 3В, добігають кінця роботи зі встановлення вікон. Також поштукатурили приміщення у першій секції. "Обличчя" другої секції будівельники приводитимуть до ладу вже навесні. Закінчили у "карамельці" монтувати електропроводку.

У четвертому будинку «Caramel Residence» - на Конякіна, 3Г – звели п'ять поверхів у першій секції та незабаром у цьому питанні поставлять крапку й у другій та третій секціях.

На Конякіна, 3Д, незважаючи на великий об'єм робіт в інших багатоповерхівках, завершують облаштування ростверку і приступатимуть до монтажу фундаментних блоків. Далі такі ж роботи запланували виконати й у багатоповерхівці, що на Конякіна, 3Є.

Детальнішу інформацію про проекти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Луцьку будують житло у «Caramel Residence», що стане чудовим подарунком до свят. ФОТО*
30 листопад, 2019, 10:00