Що таке WMS система і її основні переваги*

Що таке WMS система і її основні переваги*
Система управління складами (WMS) - це програмний додаток, який допомагає контролювати і управляти повсякденними операціями на складі. Якщо ви вирішите купити WMS систему для автоматизації складу, це забезпечить вам спрощений і більш ефективний процес прийому і складування товарів, оптимізацію збору і доставки замовлень і надасть рекомендації щодо поповнення запасів. Система управління складом може бути автономним додатком або частиною системи планування ресурсів підприємства (ERP).

Можливості системи

Спочатку системи інформаційні системи управління складом могли забезпечувати тільки такі прості функції, як інформація про місце зберігання товарів. В даний час широта функціональних можливостей WMS може значно варіюватися: від базових передових методів збору, пакування і доставки до складних програм, які координують розширені взаємодії з пристроями для обробки матеріалів та управління складом.
Програма для автоматизації складу може знизити ймовірність помилок, які можуть виникнути при відвантаженні товару. Система також може допомогти компанії швидше виконувати замовлення і миттєво відстежувати замовлені продукти на складі.

Автоматизація роботи складу за допомогою WMS забезпечує:

• прийом і складування товарів;
• оптимізацію збору і доставки замовлень;
• надання рекомендацій щодо поповнення запасів.
Типи систем управління складом
Існує кілька типів систем управління складом, кожен з яких має свої плюси і мінуси. Ось найпопулярніші з них:
• Автономна система. Типова система типу приміщення, яка розгорнута на власному обладнанні та мережі підприємства.
• ERP модулі. Сторонні автономні пакети, які повинні бути інтегровані з іншим програмним забезпеченням для управління бізнесом.
• Хмарна. Система управління хмарним сховищем є модель програмного забезпечення, засновану на веб-технологіях і використовує хмарну технологію підприємства.

Переваги хмарного програмного забезпечення WMS включають в себе велику гнучкість, аварійне відновлення, масштабованість і безпеку. Хмарні обчислення також надають користувачам можливість отримувати автоматичні оновлення програмного забезпечення без додаткових капітальних витрат, забезпечуючи кращу конкурентоспроможність технологій.

Переваги систем WMS

Завдяки вбудованій програмі WMS ви отримуєте доступ до всіх операцій підприємства, бачите завантаженість і дії співробітників, а також оперативність виконання робіт в реальному часі.

Інші переваги комплексної системи управління складом включають в себе:

• скорочений час виконання технічних робіт;
• підвищення точності ведення обліку інвентарю;
• покращення в обслуговуванні клієнтів;
• ефективне використання простору;
• збільшення продуктивності складу;
• зниження витрат на робочу силу.

Впровадження WMS зустрічається все частіше. Наша порада - вибирайте програмне забезпечення, яке буде добре служити вашої компанії через п'ять або десять років, замість того, щоб відповідати тільки тому, де зараз знаходиться ваша компанія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: WMS система
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.