На Волині викрили крадія лісу

На Волині викрили крадія лісу
Під час оперативного відпрацювання Маневицького району співробітники поліції зупинили автомобіль ЗІЛ-131 з деревиною.

За кермом транспортного засобу перебував 42-річний місцевий житель цього ж району. Водій не надав жодних передбачених чинним законодавством документів на деревину, інформує ГУНП у Волинській області.

Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик. За фактом незаконної порубки лісу слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що автомобіль із сумнівною деревиною прямував на пилораму в село Городок. Під час санкціонованого обшуку на пилорамі поліцейські вилучили майже 200 м. куб. лісодеревини, зокрема, сосни та дубу, на яку не було жодних документів, як це передбачено чинним законодавством.

Досудове розслідування триває. Найсуворіше покарання, передбачене цією статтею – позбавлення волі строком до трьох років із конфіскацією незаконно добутого.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прогнозую великий П Ш И К.Багато затримують, але нікого не садять.
Відповісти
Я вас прошу ,викрили вони
Відповісти
Хай приїдуть в м.Камінь-Каширськ і затримають всю деревину яку везуть до Анатолія Буська,так званого обласного депутата???це він вирізав ліс всієї області.Це безпорядок-як людину з одним деревом побачили то вже затримують,чесність повинна бути!до нього на куратник везуть по 5-131 зілів і ніхто не затримує,ганьба ньому,також всім працівникам лісової-охорони!!!
Відповісти
Поліські злодії.
Відповісти