Сиділа на руках у мами: в аварії у Львові загинула 3-річна дитина. ВІДЕО

Сиділа на руках у мами: в аварії у Львові загинула 3-річна дитина. ВІДЕО
У Львові в ДТП загинула малолітня дитина. Ще четверо осіб отримали травми. Близько 15:00 на Т-подібному перехресті зіткнувся легковик і мікроавтобус,

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Удар був великої сили, легковик сильно пом’яло, пасажира на передньому сидінні затисло. Його діставали рятувальники. В аварії загинула трирічна дитина. Вона сиділа на задньому сидінні у мами на руках і не була пристебнутою.

Кілька годин від авто не відходила бабуся дівчинки. Вона не постраждала. Жінка плакала і тримала у руках дитячу курточку. За словами лікарів, троє травмованих у важкому стані. Мама дитини у реанімації. Поліція з’ясовує, хто став винуватцем ДТП.

"Відомий напрямок руху двох автомобілів, на місці наразі працюють слідчі і причини будуть встановлені", - прокоментував командир батальйону патрульної поліції Львівщини Роман Бліхарський на місці подій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть якщо ти правий і їдеш на зелений сигнал світлофора не варто гнати з великою швидкістю.взагалі на перехрестях варто не бльше 40 км.год проїзжати.Інакше можливі жахливі наслідки того ,що хтось порушив ПДР.
Відповісти
Останні новини
Сиділа на руках у мами: в аварії у Львові загинула 3-річна дитина. ВІДЕО
09 січень, 2020, 19:40