Кодування супутникового сигналу відтермінують

Кодування супутникового сигналу відтермінують
Кодування супутникового сигналу перенесли на тиждень. Тож 23 найбільших телеканали закодують сигнал 28 січня 2020 року.

Відтермінування проводиться на прохання операторів супутникового зв’язку і пов’язане з ажіотажем на тюнери та великою кількістю дзвінків до call-центрів. Зокрема, до Viasat надходить близько 20 тис. звернень щоденно, - повідомляє "Факти".

А домогосподарств, які змушені будуть обрати інший тип прийому через кодування супутника, за різними підрахунками, близько 4 мільйони.

"З огляду на таку активність, ми ухвалили рішення підтримати запит провайдерів про перенесення кодування на один тиждень. Ми розуміємо, що перепідключити понад 4 млн домогосподарств – завдання не просте, і ми прогнозували, що основний пік підключень припаде на останні тижні перед кодуванням", – зазначає Юлія Трибушна, директор дивізіону Digital&PayTV StarLightMedia.

Вона також додала, що холдинг StarLightMedia вже готовий до кодування – підключили все необхідне обладнання, запустили HD-версії каналів, а партнери підтвердили технічну готовність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якби ще люди були розумнішими і не купляли ті пристрої, що так втюхують за те розкодування, то взагалі б нічого не кодували! То спроба лише викачування з людей грошей, там дивитись немає чого, а вони кодують :)
Відповісти