Apple iPhone 11: чому варто придбати новенький ґаджет?*

Apple iPhone 11: чому варто придбати новенький ґаджет?*
Уже на протязі багатьох років компанія Apple являється найбільшою у світі в області інформаційних технологій за рівнем прибутку. Кожен продукт, випущений під даним брендом, користується шаленою популярністю серед мільйонів користувачів по всьому світу. І не дивно! Адже смартфони, планшети, персональні комп’ютери, розумні годинники та медіа-плеєри від «яблучної компанії» вражають вдалим поєднанням стильного дизайну, високої потужності та функціональності. Не став виключенням і новенький, удосконалений айфон 11.

Що являє собою даний ґаджет?

Варто відзначити, що ще задовго до презентації iPhone 11, експерти прогнозували найбільшу популярність саме цьому випуску. Чому? iPhone 11 мав стати найдосконалішою версією серед всіх iPhone. Чи виправдав даний пристрій очікування користувачів? Уже під час презентації iPhone 11 викликав масу позитивних емоцій серед покупців. Уже тоді його замовила велика кількість людей. А все тому, що новій моделі краще абсолютно все, у порівнянні зі старими iPhone.

Якими перевагами відрізняється iPhone 11 від попередніх моделей?

• Преміум дизайн. Щоб підвищити надійність пристрою, його корпус зробили із надміцного скла, додатково загерметизувавши для захисту від води. Не менше потішив користувачів і асортимент кольорів iPhone 11. Серед них: пурпуровий, зелений, жовтий, чорний, білий та червоний. Крім цього, пристрій отримав новий дисплей Super Retina XDR з діагоналлю 6,1 дюйма, який рівномірно розподіляє яскравість екрану та якісно передає кольори.
• Удосконалена зйомка. iPhone 11 оснащений аж трьома камерами. Завдяки цьому з’явилася можливість створювати максимально чіткі знімки та якісне відео, обираючи будь-який кут огляду. Разом з тим, у нову модель додали функцію QuickTake, що дозволяє швидко переключати режими фото та відео. При цьому, знімати тепер можна в 4К, а частота зміни кадрів сягає 60 одиниць за секунду. Додатковий бонус – можливість повертати відео, використовувати фільтри та режими в процесі його створення.
• Найшвидший процесор. Завдяки процесору A13 Bionic ґаджет являється потужнішим на 30%, витрачаючи при цьому на 20% менше електроенергії. Тепер можна буде безперервно слухати музику на протязі кількох діб та переглядати відео аж 17 годин. Крім цього, заряджати смартфон можна за допомогою без допомогою бездротової зарядки і комп'ютера.
• Додаткові функції. Мова йде про можливість вибору форматів для підтримки різних документів, функцію розпізнавання обличчя, наявність WiFi 6 та Bluetooth 5.0 та інші, не менш корисні функції. Разом з тим, новий iPhone має велику кількість попередньо встановлених додатків.

Де придбати Apple iPhone 11?

У зв’язку з популярністю даних пристроїв з’явилося чимало дешевих підробок, якість яких значно нижча, ніж в оригінальних ґаджетів. Саме тому, аби не натрапити на такі пропозиції, купувати iPhone 11 варто у перевірених часом та клієнтами мережах магазинів. Прикладом такої в нашій країні являється tehnoezh.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: iPhone 11
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Apple iPhone 11: чому варто придбати новенький ґаджет?*
08 січень, 2020, 23:50