Кутовий камін – кращий вибір для невеликої кімнати*

Кутовий камін – кращий вибір для невеликої кімнати*
Палаючий камін у кімнаті створює комфорт та неповторну атмосферу сімейного затишку і в похмурий день, і в морозну ніч. Але встановити його у невеликій кімнаті буває проблематично, оскільки для цього потрібна одна стіна практично повністю вільною. Для невеликих кімнат ідеальним варіантом буде кутовий камін. Все про нюанси вибору та монтажу камінів кутового та іншого типу, а також про різні додаткові елементи (дверцята, решітки, тощо) можна розпитати професійних консультантів спеціалізованого онлайн-магазину http://www.kamin-interior.com.ua/.

Різновиди кутових камінів

Найбільш пошитериними камінними топками кутового типу є чавунні або стальні вироби. Якщо найбільш чутливим є момент економії місця, то покупцю слід звернути увагу на сталеву топку трикутної форми. Вона займає найменшу кількість простору. Деякі запити можуть також задовільнити невеликі монолітні топки невеликої потужності із чавуну.

Варіанти конфігурацій передніх стінок

В принципі, існує не так багато варіантів конструювання передніх стінок кутового каміну.

• Пряма стінка. Використовується пряме скло.
• Стінка у формі півкола. Використовується панорамне скло.
• Трапецевидна стінка з використанням призматичного скла.
• Прямокутна стінка. Для нього використовують скло Г чи L.

Облицювальні матеріали для кутового каміну

Планувати камін, звичайно, краще ще на етапі будівництва. Це важливо якщо камін буде використовуватись в якості повноцінного обігріву приміщення. Якщо камін планується виключно в якості декоративного елементу в інтер’єрі, то облицювальні матеріали будуть дуже важливими.

Сталеве облицювання сьогодні представлено у дуже широкому асортименті, і тому камін можна буде обрати нескладно практично для будь якого сучасного інтер’єру. Чавунні вироби частіше мають більш помпезний вигляд, тому ідеально підійдуть для класичних оздоблень.

Де замовити надійний та оригінальний кутовий камін

Кутові каміни користуються сьогодні неабиякою популярністю не лише через свій зовнішній вигляд, але й тому, що вони є дуже функціональними. Всі каміни, представлені в каталозі салону «Камін & Інтер’єр» - це надійні прилади світових відомих марок, виготовлені у повній відповідності європейським та світовим нормам і стандартам.
Щоб отримати якісну консультацію, відвідайте шоу-рум у Києві (вул.. Булаховського, 2/1). Якість виробів та індивідуальну дизайнерську красу кутових камінів для невеликих кімнат гарантують лідери виробництва та фахівці «Камін & Інтер’єр».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: камін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.