Пустовіт просить зупинити роботу «Модерн-Експо»

Пустовіт просить зупинити роботу «Модерн-Експо»
Секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до керівника “Модерн-Експо” Петра Пилипюка щодо можливості призупинення виробничих потужностей на час карантину.

Про це йдеться на сайті мерії.

Так, відповідно до рішення Луцькради, до закінчення карантину тимчасово зупинили роботу значної частини об'єктів загального користування на території Луцька та Прилуцького старостинського округу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Модерн-Експо» і «Кромберг енд Шуберт»: як в умовах карантину працюють великі підприємства

Секретар міської ради Григорій Пустовіт звернувся до керівника СП ТОВ “Модерн-Експо” Петра Пилипюка з проханням розглянути можливість тимчасового зупинення виробничих потужностей на період карантину.

За його словами, на підприємстві працює багато лучан і постійно надходять дзвінки на гарячу лінію Луцької міської ради з пропозиціями тимчасового зупинення роботи підприємства, аби запобігти можливому поширенню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 96
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один бездарний державний муж. Зупини себе - піди з мерії. Можливо місто заживе нормальним життям.
Відповісти
Це ще треба просити привселюдно? Ще може в дупу поцілувати треба на Театральному майдані?
Відповісти
ви ж це чудо обрали самотужки!
Відповісти
Модерн-Експо єдине підприємство, яке повністю забезпечило своїх працівників масками, доїздом, стериліумом, окремим харчуванням (а не в столовій) ітд.
У нас введений надзвичайний стан в області???
Є зафіксовані випадки хворих на підприємстві?
Чого б їм зупиняти роботу???
Відповісти
Цей керівник є бездарним управлінцем який не зміг зробити ні краплі по питанню смороду Луцька, і зараз він під впливом "дзвнків" має наглість писати такі звернення? Ну можливо на кінець своєї "великої" кар'єри вирішив залишти про себе пам'ять.
Відповісти
Треба заборони всім виходити . Народ лазить по вулицях. розносячи заразу.
Відповісти
Кромберг вам муляв що робить а Модерн ні, нехай працює? Потрібно всі великі підприємства закривати оскільки не можливо на 100% захистити працівників, хто б там вам що не говорив. І в першу чергу це повинні розуміти самі керівники!!!
Відповісти
От нерозумне...
Відповісти
Д...біл, ...мля.
Свєт ещьо виключі хохлам і воду атключі!
Відповісти
Хоче Сильно сильно ХАБАРЯ

Відповісти
Скоро все на світі позакривають, а що після цього буде вони думають головою !!!
Відповісти
Ті заходи які було запроваджено на Модерні зменшують можливість зараження в рази, до-речі їх почали запроваджувати ще до того як це стало мейнстрімом.

Можливо п. Пустовіту треба було б ознайомитись з підходами Модерн-Експо до того як писати свої прохання, Модерн точно дбає за своїх працівників більше ніж міська рада.н

А ще п. Пустовіту варто б задуматись про можливість появи додаткових тисяч безробітних в наслідок його прохань. Не впевнений, що аналогічне попросили в Кромберга і СКФ. Але зупинка може коштувати кожному з підприємств трохи забагато.
Відповісти
Особисто я двума руками за те, щоб підприємство працювало. На цьому підприємстві (одному з небагатьох в нашому регіоні) запроваджено всіх можливих та відомих дюдству заходів безпеки (маски, стериліум, доїзд, роздільне харчування і т.д.)
Відповісти
МЕ робить для захисту своїх працівників набагато більше ніж міська рада. Якби міська рада пішла в тотальний карантин то ніхто цього і не помітив би.
Відповісти
Шановні колеги, технічні працівники прибирають постійно. Чистота краща ніж в хірургічних відділеннях наших брудних лікарень. Офіс повністю перейшов в віддалений режим роботи. Здійснюється довезення працівників просторими автобусами. В автобус і на підприємство без масок нікого не пускають. Пустовіт збирається платити мені зарплату? Скинути карточку куди гроші переказувати він буде?
Відповісти
Чому звернення лише до Модерн-Експо? Інших підприємств в Луцьку немає? Якийсь вибірковий підхід...
Відповісти
Дивно, що міськрада розповсюдила, а сайт розмістив лист без підпису та номеру - кожен журналіст має знати, що цей "документ" не коштує паперу, на якому роздрукований. Піду наберу такого ж самого у ворді з пропозицією полишити роботу цьому проФФесіоналові, який своїми безпідставними діями намагається підірвати економіку області
Відповісти
Дивно, що міськрада розповсюдила, а сайт розмістив лист без підпису та номеру - кожен журналіст має знати, що цей "документ" не коштує паперу, на якому роздрукований. Піду наберу такого ж самого у ворді з пропозицією полишити роботу цьому проФФесіоналові, який своїми безпідставними діями намагається підірвати економіку області
Відповісти
Шановні політики! Якщо Ви переживаєте за людей та економіку, то поможіть масками, і можливостями вистояти під натиском загрози! Ви крім закриття підприємств і тиску на бізнес нічого не знаєте і не вмієте. Хто буде наповнювати бюджети місцеві, якщо Ви зупините підприємства? Хто буде платити зарплати людям? Ви, керуючись "анонімними зверненнями", працюєте на свій PR на вибори! В Україні вже є "Команда" Z, що прийшла на піку популізму! Будьте розсудливими і допомагайте - це Ваша задача!
Відповісти
На рахунок довозу, знайомий працює на модерні - каже набиваються повні автобуси, всі без масок - 1 хворий і все торба.
Відповісти
Пане, Пустовіт!
Перш,ніж писати прохання такого плану до Модерн-експо,подивіться як ви та решта мужів влади забезпечили медпрацівників засобами індивідуального захисту?! Ні масок, ні рукавичок, ні стериліуму в належній кількості! Зайдіть на Модерн та подивіться,що організація за свій кошт....не за ваш!....забезпечила кожного працівника масками, рукавичками, окремим доїздом на роботу, постійно проводиться дезінфекція приміщень. Більшість працівників працює віддалено. Ви пане, Пустовіт, потім попіклуєтеся про мою сім'ю? Прохарчуєте моїх дітей?!
Відповісти
Хто наповнить бюджет? Хто буде платити З/П? Популізм - погано! Ви не про людей думаєте, а про вибори! Ганьба!
Відповісти
Пустовіт - вийдіть з мерії! Ідіть на економічний вчитись!
Відповісти
Скажіть будь-ласка: до чого тут простий люд,який працює на заводі,що на секундочку!—зробив усі необхідні заходи для того,аби оберегти своїх працівників від біди і триматися «на плаву»,аби люди мали за що жити!? Якщо товстопуз вирішив погратися у політичні ігри,то вибачте,але ви,пане «Пустоцвіт» Програли. Закрийте краще своє «робоче місце»- пробкою.
Відповісти
Не втручайтесь в роботу підприємства. Краще займіться перенесенням старого ринку.
Відповісти
Цікаво, а скільки Пустовіт буде доплачувати тим людям, які вимушені будуть сидіти вдома після закриття підприємства? Але ж це вже буде не його проблема...
Відповісти
Все позакривати, а що далі?
Як жити?
Підприємство має працювати і забезпечувати робочими місцями.
Відповісти
Для чого потрібна дана зупинка?
На Модерн-Експо зараз і вже протягом двох тижнів проводяться всі необхідні заходи для захисту працівників компанії. Більшість працює віддалено вдома, на офісах тільки 5% всіх працівників. Кожну годину проводиться санітарна обробка. Немає скупчення людей. Модерн Експо запроваджує всі можливі засоби для того, щоб працівники почували себе захищеними.
Відповісти
На Модерні зреагували набагато раніше ніж взагалі по місту почали приймати якісь заходи, кількість працівників, які знаходяться на підприємстві мінімізовано, щоб забопігати тісному контакту, дезінфекція, роздільне харчування... То питання - кому що не так?! Не у всіх магазинах таке запроваджено. Якщо є можливість працювати та якось економіку тримати ... Працюємо!
Відповісти
Чомусь не здивований закликом пана Пустовіта, адже "слабоумие и отвага" в його стилі. Для довідки: на підприємстві введені найбільш суворі правила особистої гігієни та безпеки. І Модерн-Експо це зробило першим в області, задовго до рекомендацій міської та обласної ради. Вже два тижні робота переформатована для мінімізації фізичних контактів працівників. Офіс по максимуму працює в режимі віддаленого доступу.
Також, для довідки: ДФС у м.Луцьку працює в звичному режимі, працівники на місцях, про карантин чують тільки з массмедіа. Сама Луцька Міська Рада тільки з вчорашнього дня пішла на карантин. Тому, раджу почати з себе, шановні держслужбовці.
P.S. А тим часом заклади торгівлі продовжують обслуговувати клієнтів без засобів індивідуального захисту, в торгових залах супермаркетів продовжують тіснитись покупці, масово скуповуючи всілякий непотріб (замість зміцнення імунітету вітамінами з овочів та фруктів), на касах продовжують існувати черги.
P.P.S. Склалось враження, що вірус вразив в першу чергу мозок наших співвітчизників... Прикро, що і пана Пустовіта теж..
Всім здоров'я, миру та добра!
Відповісти
Зі сторони керівництва зроблено все можливе, щоб зменшити темпи розповсюдження вірусу! Сотні людей працюють два тижні у віддаленому режимі, забезпечення всіма необхідними засобами індивідуального захисту, доставка їжі, вхід на підприємство тільки із засобами захисту, які видаються прямо на прохідній (це у випадку, коли присутність працівника конче необхідна), я вже не говорю про самі санітарні роботи безпосередньо на підприємстві! Працівники з усією відповідальністю відносяться до карантину, виконуючи, при цьому свої обов'язки (працюючи з дому), щоб підприємство працювало, виконувало всі зобов'язання по контрактах, приносило кошти в бюджет області! Коли розповідаю знайомим, друзям, на які кроки йде підприємство - то у відповідь чую здивування, що в нашій країні, області є дійсно керівники, які думаю не про своє підприємство в плані грошей, а й плані людей! Краще б брали приклад, як потрібно себе поводити в такий час, а не примусово виганяти людей у відпустки за власний рахунок або змушувати приходити на роботу, не зважаючи на небезпеку! У випадку прийняття надзвичайного стану - не сумніваюсь, що підприємство буде виконувати й надалі розпорядження держави!
Відповісти
Волиньпост хватить писати нісенітниці і поширювати паніку.
Лист від міської ради без підпису, без дати, взагалі пустий папірець.
На Модерні все роблять для забезпечення захисту працівників. Наголошую, повністю все зробили для працівників.
Волиньпост, Ви не журналісти, а збіговисько дурнів, які хочуть заповнити ефір. Ви провели розслідування у вас є факти? Ні, ви просто написали і виклали пустий бланк, тим самим поширюєте паніку і підриваєте довіру до Міської ради.
Відповісти
1. Обл. рада роботу не зупинила, вільного місця на парковці не в обідній час - немає. В масках тільки охорона.
2. Податкова, яка через дорогу, роботу не зупинила. Машини стоять на тротуарі.
3. Посилання типу "звертаються на гарячу лінії з пропозицією" - непідтверджений факт. Використовувати такий факт для прийняття рішення - некоректно.
3.1 Багато лучан звертаються на гарячу лінію Луцької міської ради з проханням зняти Г. Пустовіта але Пустовіт продовжує працювати.
4. На МЕ працює тільки виробництво. МЕ прийняло всі можливі заходи для попередження/запобіганню розповсюдження корона вірусу. МЕ ввело маски, антисептики і доїзд ще коли по Луцьку тролейбуси з маршрутками їздили.
Відповісти
Модерн дає роботу тисячам людей і вчасно платить зарплатню і податки, дотримуючись усім правил і порад під час карантину.
І влада хоче закрити підприемство?
А хто тисячам людей зарплату платить буде??? Влада???
Відповісти
Дуже розумно...
Через місяць 2000 сімей з доходами = 0 (це тільки з одного підприємства).
Бюджет без грошей, бо ніхто не платить податків - всі ж ЗАКРИТІ.
Результати прості: ріст криміналу (люди будуть боятись вийти вже не через хворобу, а через БІДНІСТЬ ІНШИХ) та дефолт країни (бюджет пустий).
В результаті ВСЕ ОДНО ВСІ ПЕРЕХВОРІЮТЬ, бо в таких умовах владу слухати ніхто не буде.

Відповісти
Відверто кажучи небачу необхідності закриття, якщо наскільки я знаю, керіництвом впроваджені усі можливі заходи що до захисту персоналу підприємства.
Відповісти
Хм, секоетар-ВО мера взяв на себе забагато обов'язків і в нього розправились політичні крила, смішно. Тепер він намагається закрити на карантин останнє велике підприємство, яке вжило жорстких заходів для протидії епідемії, кромберг вже прикрили:((( Пустовіт і пустозвонна кліка - схаменіться, ви лише менеджери найняти жителями міста, багато з яких працює на модерні, і платять податки на ваше утримання!!!
Волинь пост - нікчемне видання, яке працює на заказухах!!!
Відповісти
Мені за іпотеку Пустовіт заплатить?
Відповісти
На Модерн-Експо з перших днів карантину запровадили всі можливі засоби захисту, офіс працює дистанційно, виробництву роздали захисні маски, є антисептики для рук, посилено здійснюється прибирання та дезинфекція території і т.д. Якщо деяким працівникам такі заходи здаються недостатніми, то вони могли б на період карантину піти у відпустку (що всім пропонувалось), а не дзвонити в міськраду з такими проханнями. Більшість працівників за те, щоб компанія продовжувала роботу, оскільки від цього залежать їх заробітки та можливість прогодувати себе і свої родини в наступні тижні/місяці.
Відповісти
На МЕ на сьогоднішній день санітарні правила забезпеченні на 1000%. Попробуйте зайти без маски - вас просто не пустять. Кожні 2-3 хвилини всі поручні, ручки, місця контакту з руками дезинфікуються. Скрізь дезинфікатори, всі в масках. В офісі 2% людей - взагалі нікого немає. На виробництві чистіше ніж в багатьох вдома!!! І це факт. Якщо закривати найбільші виробничі потужності в області і навіть в Україні, найбільш прогресивні!!! - то звідки фінансувати обласний бюджет? Не закидуйте цього бреда. Пустовіт і його банда дятлів буде платити ЗП всім хто працює на МЕ і закривати з власного карману дири в бюджеті????
Відповісти
Такого тупака треба виганяти.
Якщо підійти правильно, то підприємства можуть фільтрувати хворих на вході та на виході. Сегментувати зміни. Мінімізовувати контакти між іншими працівникми й вчасно обробляти поверхні дезинфікуючими засобами. Тому на підприємствах нормальних це ще краще буде забезпечено чим вдома. Тому що там є спец одежа і так далі. А той Пустосвіт то взагалі клепкі в голові не має. Скоро будуть боятись люди не карантину а вийти з хати за продуктами щоб подорозі не перетсріли йне забрали пакета з їжею. Якщо такі недолугі керівники будуть вказувати що робити.
Відповісти
Документ без дати і номеру... хм...

Підприємство, яке дає стільки робочих місць в невеликому місті, повинне працювати. Всі хто мав можливість, перейшли на роботу віддалено з дому (згідно розпорядження влади!), на підприємстві суворо дотримуються всіх заходів для запобігання поширенню вірусу.


Займіться ділом, проводьте бесіди з людьми похилого віку, яких на вулиці повно, а краще сидіть вдома і не розпалюйте ворожнечу між людьми!
Відповісти
На підприємстві Модерн-Експо представники МВС проводили перевіку заходів проти розповсюдження вірусу. Завод пройшов без зауважень. На мою думку в місті заразитись є більше шансів, так як більшість лучан сприймають каранти, як відпустку і не дотримуються елементарних заходів проти розповсюдження корнавірусу. Тому п.Пилипюк дбає про своїх прицівників краще, ніж деякі люди про себе.
Відповісти
Те, що Модерн-Експо швидше за всіх інших почав реагувати на проблему - це факт. Люди на той момент ще самі, можливо, не до кінця усвідомлювали, проблему, з якою стикнулися.
Підприємство вчасно почало інформувати та створювати безпечні умови праці.
Весь офіс працює з дому віддалено.
Кожен працівник має право піти на лікарняне або ж у відпустку.
Але ж є багато сімей, які не можуть собі дозволити залишитися без доходів.
Виглядає дуже дивно, що підприємство, яке докладає колосальних зусиль для захисту працівників, хочуть закрити.
Відповісти
Альо, секретар-пустодзвін, досить дурнею страждати, де ваша робота, по організаї можливості придбати захисні маски і за нормальними цінами, а не втридорого!!!
Відповісти
Мудрий керівник повинен мати свою голову. і розуміти де істеричні крики мавп а де логічні прохання. Завтра вони позвонять шоб відкрили базари.
Відповісти
Більшість людей задоволені, що завод працює, це єдине підприємство яке турбується про своїх працівників. В держави реально немає грошей, щоб робити такий карантин тим більше, щоб покрити збитки від такого карантину. Чи Пустовіт або держава заплатить кожному лучанину і роботодавцю чи оплатить комунальні послуги мої?
Потрібно не закривати великі підприємства, а інформувати людей. щоб вони лояльніше ставились до ситуації. Зараз вийди на вулицю і побачиш повно громадян які недотримуються ніяких мір і заходів даного карантину.
Відповісти
Фейк недолугої влади.
Відповісти
Зроблених на даний момент дій по соціальному дистанціюванню абсолютно достатньо. Повний карантин все одно не зможе зупинити поширення вірусу, а тільки відстрочить пік. Інфекція повинна рано чи пізно "прогоріти" серед населення так як рік (а саме стільки як мінімум потрібно чекати на вакцину) без роботи сидіти неможливо. Всі карантинні заходи повинні вконати одну головну важливу функцію - знизити навантаження на систему охорони здоров'я. Ось тут потрібно сфокусувати зусилля: забезпечити медиків захистом.
Відповісти
Масок у аптеках немає антисептиків теж знайти - це цілий подвиг, але не ці проблеми потрібно вирішувати а Модерн закрити?! На Модерні власники компанії забезпечують всі необхідні умови для праці у такі складні часи, є всі засоби індивідуального захисту, доїз та інше - це турбота про людей, а пан Пустовіт що зробив для покращення ситуації в регіоні чи мешканців міста?!
Відповісти
Цей старий маразматик ще й досі працює в мерії....? Модерн-Експо одне з найкращих підприємств України, і там дійсно все на високому рівні, (маски видають, дезинфекція проводиться, працівників довозять окремим транспортом, по максимальній можливості організована робота через віддалений доступ), можливо Пустовіт вирішив таким чином звернути на себе увагу????? Не чіпайте нас.....!!!
Відповісти
Закрийте краще Епіцентр з Новою Лінією.
Ото вже точно не продуктовий магазин, не є конче необхідним об'єктом.
Чи може слабо проти власності сім'ї Герег встати?

А на Модерні всі в масках ходять, довіз працівників організовано, є пости із дезінфекціними рідинами. Які реально дезінфекційні, тобто спиртовмісні, а ен як в деяких торгівельних мережах - якась мильна водичка без запаху. Може це і не гарантує 100% захисту, але зроблено чимало для убезпечення персоналу. В тому числі майже всі працівники офісу працюють віддалено.

Тому руки геть від тих, хто створює додану вартість. Принаймні до введення надзвичайного стану.
Ну і пильнуйте за тими, хто шариться в місті серед дня компашками. То в парках на шашличках, то ще десь.
Відповісти
Нісенітниця!
Користі від даної мега ідеї шановного п.Пустовіта ніякої!
Працівникі підприємства більш захищені ніж може здаватися.
І на рахунок звернень на гарячу лінію Луцької міської ради з пропозиціями тимчасового зупинення роботи підприємства на період карантину... ви це серйозно?
Відповісти
Ви пане Пустовіт були на підприємстві? Без маски не пускають. Всі працівникі які можуть працювати віддалено - вже другий тиждень так працюють. Робочий персонал працює тільки в масках, яке підприємство виділило кожному працівнику. Пане Пустовіт а чому не згадуєте що Модерн надав допомогу: по закупці халатів та засобів захисту для наших лікарів, знаю з надійних джерел що виділено більше мільйона грн. на лікування!!! Організація роботи підприємство рахую найкраща від нашої мерії. Для працівників надано великі автобуси - який перевозить з доми та на роботу.
Відповісти
Фейк, (брехня по нашому). Де вихідний номер і дата документа? Де підпис?
для чого це нагнітання? Не варто коменту.
Відповісти
Ще б всі зробили стільки для захисту своїх працівників скільки робить компанія МОДЕРН-ЕКСПО для захисту своїх і не тільки -закуплено більше 200халатів та засобів захисту для наших лікарів!
-ліки для захворілих!
-виділено більше мільйона грн. на лікування, і т.д..
Краще наведіть порядок в держ установах де ніякого захисту ні працівників ні тих хто туди заходить
Відповісти
Представники преси повинні в першу чергу розуміти свою соціальну відповідальність!
а не розповсюджувати недостовірну і-цію, де підпсис на документі/номер, який ми бачимо зверху?
Модерн-Експо забезпечило усіх працівників масками, повсюди (від входу на підприємство та на усій території заводу) є можливість скористатись дезінфікуючими засобами, заклади харчування працюють лише в режимі take away.
Модерн повинен працювати!
Відповісти
Серйозно?
Тобто Епіцентр у якому парковці немає де машини поставити , і в середині 90-100 людей хто в масках, а хто ні - це норм.
Сільпо яке запускає без контролю по 100 людей без дотримання вимог - це норм.
А на МЕ , де 99% людей працюють з дому! Ті хто працюють на виробництві забезпечені масками, стерилізаторами, рукавицями і обдіом у ланч боксі, у чому проблема ?
Відповісти
Политик – это человек, готовый сделать всё на свете для рабочих, кроме как стать одним из них.
Відповісти
Може на період карантину ви будете роздавати ліки і продукти людям безкоштовно????
Керівництво компанії забезпечило своїх працівників подбайте і ви про тих за кого ви відповідаєте видайте маски продукти
тим хто не працює і не має змогу їх оплатити
Відповісти
Когда на грабли наступают политики, шишки достаются народу.
Відповісти
Модерн-Експо пройшли перевірку представниками МВС на рахунок дотримання заходів проти розповсюдження вірусу на підприємстві.
Відповісти
А епіцентр чому не закриваєте??
МЕ робить усе для належної роботи своїх працівників. Перевіряють температуру, маски, дезінфектори.
Люди працюють і їм платиться зарплата.
Відповісти
Думаю, діяльність мерії в даний час більш небезпечна з точки зору сприяння поширення коронавірусу, ніж діяльність "Модерн-експо". В останніх, як на мене, все в порядку: більшість персоналу працює дистанційно, на робочих місцях мінімум працівників, які довозяться на роботу та з роботи спецтранспортом, забезпечені засобами інд.захисту, обідами в лайт-боксах на робочих місцях, дезинфікаційними розчинами на кожному кутку, на території щогодини саноброька проводиться. Якби товариш Пустовіт побував на "Модерн-експо", то хочаб побачив, як карантинні заходи потрібно проводити. Та власне і надзвичайний стан не введений в державі саме для того, щоб хтось, хто може працювати, таки працював і платив щось у бюджет. Прикро, що коли "бочку" розхитали, то саме таке ... спливло на поверхню. Коли ж то назад на місце опуститься?
Відповісти
Скільки дзвінків має поступити на гарячу лінію Луцької міської ради, щоб Г. Пустовіт припинив свою роботу?
Відповісти
Шановні представники влади!
Скажіть, будь ласка, що було зроблено та запроваджено Вами для режиму карантин?
Можливо Ви подбали про наше населення, мед персонал?!
Модерн Експо, одне з підприємств, де всі заохочено працюють, отримають гідну та офіційну зарплатню, отримують ряд переваг по соц пакетах! Що зараз? Ви готові утримувати весь цей люд?
В режимі надзвичайної ситуації, вони організувалися, виділили немалі кошти для захисних матеріалів своїм працівникам, надали фінансову допомогу лікарським закладам!
Розумію лише одне, Ви не працюєте на благо свого міста та лучан! А лабіюєте та виконуєте чиїсь завдання!




Відповісти
На завод без масок не пускають. При вході та скрізь по заводу розміщені дезинфікатори. Столова не працює. Більшість офісних працівників працюють віддалено з дому. Ситуація виглядає контрольованою, тому не бачу потреби закриття підприємства, яке підтримує людей на плаву у важкий період.
Відповісти
Замість того, щоб контролювати тих, хто вертається з-за кордону, мерія вирішила зайнятися тими, хто і так контрольований і відповідальний.
Он, купа підлітків на вулиці пивко п'ють- це нікому не заважає..
Питання до міськради: а ви в масках ходите? Приміщення дезінфікуєте? Руки стерильні?
Відповісти
Дуже розумно під час пандемії ще й економічний колапс організовувати! А нічого, що це підприємство не позвільнчло в тіхаря своїх працівників, а дає 2000 сімей вижити в цей час. Чи пан Пустовіт забезпечить безробітних продуктами та засобами для існування?

Модерн ще до оголошення карантину 600 людей з офісу перевів на роботу вдома. Люди мають можливість сидіти з дітками ізольовані і при цьому ж змога заробити та прогодувати родину. Там такі засоби захисту, що мерії і не снилось.

Маски, рукавички, антисептики, контроль температури. Власний доїзд (якого до цього не було) та навіть онлайн доставка продуктів. Мерія ви можете показати аналогічний результат? Хоча б ще одне підприємство в Луцьку? Я мовчу про супермаркети, лікарні і аптеки. А в дитячій поліклініці ви були? То рекомендую сходити.

Відповісти
Всі офісні працівники працюють віддалено на Модерн-Експо! На всій території заводу розміщені точки із спеціальним деззасобами. Все працівники забезпечені масками, одноразовими рукавичками і дезрочинами, щогодинна дезінфекція в цехах! Підприємство забезпечило довіз працівників на роботу.
На Модерн-Експо дотримуються правил карантину так, що деякі продуктові магазини не зрівняються....
Відповісти
Модерн-Експо пройшли перевірку представниками МВС на рахунок дотримання заходів проти розповсюдження вірусу на підприємстві.
Відповісти
«Постійно надходять дзвінки з пропозицією тимчасового зупинення роботи завода»? Пустовіт сам прийняв рішення на основі анонімних дзвінків про припинення роботи підприємства? А так можна було? Бо мені один конкурент на Варшавці муляє, скільки анонімних дзвінків треба зроби шоб Пустовіт звернувся до нього з пропозицією закритись? Дуже чекаю на Вашу, шановна редакціє відповідь
Відповісти
Коли в Києві стрижуть нігті в Луцьку рубають руки. Працівники мають годувати свої родини і Модерн-Експо дає їм таку можливість у максимально безпечних умовах. Зараз і так економічна ситуація не радує. Чи думає міська влада, що буде коли люди залишаться без засобів до існування? Де вони будуть шукати заробіток? де вони будуть знаходитися? Краще ознайомтеся із комплексом заходів, що впроваджує Модерн-Експо і впроваджуйте їх по місту.
Відповісти
Потрібно було раніше за лікарні і засоби захисту думати, вже скільки часу пандемія по всьому світу, тільки зараз припекло???? Зупинити найбільше підприємство??? Ти серйозно??? Скільки приліпло ЗЕлених за таку ідею??
Відповісти
Дякую, керівникам Модерн-Експо, за можливість працювати віддалено і за забезпеченням всіма необхідними засобами індивідуального захисту, за доїзд на і з роботи, за замовлення продуктів харчування на офіс, за обіди в ланч боксах та іншу підтримку в цей нелегкий час.
А людям котрі дзвонять на гарячу лінію і жаліються на Модерн-Експо, бажаю бути добрішими і менш заздрісними. А якщо це хтось з самих працівників, то напишіть просто заяву на відпустку і перебувайте дома.
Відповісти
А про людей які там працюють хто подумає? Якщо завод зупинить свою роботу, заробітну плату працівнивкам як будуть виплачувати??? Як нам прогодувати сім'ю? На заводі прийняті всі запобіжні заходи, щоб уникнути розповсюдженю вірусу серед працівників.
Слідкуйте краще за людьми, які не дотримаються крантину і просто "шастають" по вулиці.
Відповісти
«Пусто» - в голові
«Віт» - вітер в міцках

Відповісти
З першо дня карантину на підприємстві було впроваджено всі необхідні заходи, щодо безпеки кожного працівника від вірусної інфекції. Не бачу логіки в закритті підприємства на час карантину.
Відповісти
Масок достатньо і антисептиків. Робота з працівниками проводиться щодня стосовно запобігання безпеки під час роботи. Тому закрийте свій рот і робіть роботу!.
Відповісти
Чому ніхто не каже про те, що Модерн виділяє не малі кошти для підтримки лікарень у боротьбі з вірусом? Хто після закриття буде це робити? На Модерні немає вірусу, бо дотримання санітарних заходів по боротьбі із хворобою на найвищому рівні... Особисто я - проти зупинки роботи заводу!
Відповісти
Пустовіт як отримував зарплату так і буде отримувати а люди хай х.... с...
Відповісти
Вони що там змовились добити нас "разом". Чого вони чіпляються до нормальних підприємств/бізнесів!
Відповісти
Себе призупини, авца!
Відповісти
Сама велика проблема міськради - Модерн-Експо?
Підприємство, де забезпечені всі можливі заходи безпеки, де маски рукавички те дезінфекції поверхонь відбуваються щогодинно? Де всі працівники, які можуть робити віддалено - роблять віддалено?. Ну що ж, дивуюсь Вашим пріоритетам, шановні. Я б більш обережно ставилась до великих бюджетоутворюючих підприємств регіону, не так їх тут багато. А підтримувати карантинні заходи за чий кошт будете та людей які без роботи залишилися? Міськрадою скинитесь?
Відповісти
Більшість працівників Модерн-Експо працюють дистанційно і отримують за це зарплатню. Решті було запропонавано піти у відпустку. Ті, хто працюють, зробили для себе вибір, а керівництво забезпечує безпечні умови праці та дотримання всіх норм. Кому заважає підприємство та люди, які намагаються заробляти гроші для забезпечення сімей?
Відповісти
Я не спам)) Просто дублюю своє ж повідомлення з Волиньпост.

Дзвінки на гарячу лінію від працівників заводу? Тут виникає ряд питань:
1.Який, вибачте, дурень буде копати яму сам собі щоб залишитися без роботи?
2.Якщо хтось переживає, що заразиться саме на Модерні - що заважає піти у відпустку, платну чи за свій рахунок? На заводі це вітається. Невже, щоб піти у відпустку потрібно зупините весь завод?

Включіть здоровий глузд, люди!!! Стаття, а якщо вона і правдива, то сам лист - повна заказуха. Чи є в Луцьку хоч один супермаркет, де настільки жорстко контролюється гігієна, як на модерні? В любому супермаркеті продавці тими самими рукавичками, що беруть продукти, беруть і гроші - самий що не є надійний переносчик інфекції. Хай пан Пустовіт краще над цим попрацює.
Відповісти
Жесть...пане Пустовіте, займіться своїми безпосередніми обов'язками!
Впевнена,що Ви знаєте про всі міри безпеки,якими забезпечило керівництво Модерна своїх працівників.Захист на найвищому рівні!Беріть приклад!
Відповісти
так і до дефолту недалеко...комусь значить вигідно, щоб економіка просіла, а люди з бідняків перетворились в жебраків.
Панове можновладці, «дбаючи» про здоров‘я громадян, не забувайте про економічну безпеку українців, щоб люди через місяць мали за що хліба купити!
Відповісти
Надішла велика кількість анонімних дзвінків з проханням відмінити комунальні платежі. Міська владо, прошу посприяти!
Відповісти
Пане Пустовіт, не будьте ПУСТОДЗВОНОМ! Надягніть маску і рукавички та перевірте особисто, як Модерн-Експо забезпечило засобами захисту своїх працівників, перш ніж вимагати закриття підприємства, яке суворо дотримується усіх умов карантину і є джерелом доходів багатьох лучан та жителів луцького району. Досить вислужуватись для політиків - захищайте інтереси простих людей! Запропонуйте альтернативу, або сидіть вдома і не заважайте нам працювати!!!
Відповісти
Що поробиш...в скрутні часи органи місцевої влади вирішили проявити інтелект і ''щось'' зробити, але трішки не в ту сторону п.Пустовіт , навіщо відбирати в людей роботу ,коли Модерн є прикладом дотримання санітарних норм! Одумайтесь , схаменіться і краще звертайте увагу на недобросовісних торговців !
Відповісти
Що поробиш...в скрутні часи органи місцевої влади вирішили проявити інтелект і ''щось'' зробити, але трішки не в ту сторону п.Пустовіт , навіщо відбирати в людей роботу ,коли Модерн є прикладом дотримання санітарних норм! Одумайтесь , схаменіця і краще звертайте увагу на недобросовісних торговців !
Відповісти
Модерн Експо підтримує належні заходи захисту працівників, а також дбає про економічний добробут їхніх родин
Відповісти
Дуже дивно що в настільки складний для нас час держава намагається паралізувати будь-які прояви економічної активності не врахувавши той факт, що саме ділова активність дозволяє тисячі працівникам МЕ міцно стояти на ногах, підтримуючі здоров'я та добробут їх сімей. Говорячи про Covid, Пустовіт чомусь не говорить про десятки інших хронічних захворювань які нажаль потрібно лікувати витрачаючи на це колосальні кошти. В умовах повного закриття підприємства, яким чином це зробити?? МЕ-це одне з небагатьох підприємств, єке завоювали довіру у людей і в державі, через свою прозорість, небайдужість до людей надаючи при цьому фінансову підтримку для багатьох установ. МЕ-це взірець тієї компанії, яка в умовах карантину дає впевненість людям в завтрашньому дні! А стосовно дезінфекції-багато писати не буду краще прийдіть і подивіться якою має бути справжня компанія і які міри вона має впровадити для працівників. Отож, welcome to Modern-Expo!!!
Відповісти
Дивно адже звернення були і про Нову лінію а пропонують лише Модерн Експо, хоче грошенят збити?
Відповісти
Возять на роботу на забитих в щент лоховозках....молодці
Цікаво, а коли зявляться перші випадки зараження і не дай бог смерті працівників - генеральний директор понесе кримінальну відповідальність? чи в нас закони тільки для бідних?
Відповісти
Останні новини
Пустовіт просить зупинити роботу «Модерн-Експо»
25 березень, 2020, 09:47