Де придбати безкінечну шліфувальну стрічку високої якості?*

Де придбати безкінечну шліфувальну стрічку високої якості?*
Уже протягом багатьох років безкінечна шліфувальна стрічка активно використовується підприємствами, фабриками, окремими майстрами в процесі обробки твердої деревини, ДВП, ДСП, МДФ, лакофарбового покриття, паркету, нержавіючої сталі, алюмінію та титану. Саме завдяки цьому матеріалу вдається надавати виробам, деталям належного вигляду для подальшої обробки чи реалізації. До того ж, щоб купити безкінечну шліфувальну стрічку для верстата, шліфувальної машини сьогодні не обов’язково кудись їхати – замовити необхідний розмір, вид стрічки можна, скориставшись зручним сервісом магазину https://dnipro-m.top/abrazivnye-materialy/shliflenty.

На які параметри звернути увагу, обираючи шліфувальну стрічку?

• Розміри. Кожна шліфувальна машина (ручна, стаціонарна, типу Buldog) відрізняється своїми розмірами та характеристиками. Саме тому, аби правильно підібрати шліфувальну стрічку, необхідно знати ширину та довжину, рекомендовану для використання саме на цьому інструменті чи верстаті. Такі дані зазвичай містяться в технічному паспорті шліфмашини або в інструкції з використання. Лише вдало підібрана шліфувальна стрічка зможе забезпечити безперервну роботу вашого обладнання.
• Матеріал основи. В цьому випадку мова йде про папір, тканину та поліестер. Приміром, для обробки криволінійних поверхонь краще підійде абразивна стрічка на гнучкій основі (папір, тканина). У свою чергу, для робіт з сильним та середнім притиском на верстаті, контактному колесі чи опорній частині шліфувальної машини варто придбати більш надійну стрічку, на основі поліестеру.
• Тип абразиву. Серед основних абразивів шліфувальних стрічок виділяють: оксид алюмінію, карбід кремнію, пробку та скотч-брайт. Обирати тип абразиву варто, враховуючи ціль покупки. Наприклад, пробка - ідеальний варіант для полірування скла, тоді як для роботи з каменем, лаками, склом, поліуретановими автолаками, пластиком із скловолокном краще купити стрічку з карбідом кремнію.

І це ще не все! Обираючи шліфувальну стрічку варто звернути увагу на насип зерна (відкритий, напіввідкритий та закритий) та зернистість (від 12 до 4000). Ну а якщо ви не знаєте, яку саме стрічку краще обрати, якому виробнику надати перевагу, то оптимальним варіантом стане співпраця зі спеціалістами в цій галузі. Де знайти саме таких? Консультанти магазину «Dnipro-M» допоможуть правильно підібрати товар та відправлять замовлення за вказаною адресою. Ну а з ціллю економії не забувайте запитувати про акції та спеціальні пропозиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.