На Волині помер водій «швидкої», у якого діагностували коронавірус

На Волині помер водій «швидкої», у якого діагностували коронавірус
Водій «швидкої» з Старовижівського району, в якого попередньо діагностували коронавірус, помер.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел. Інформацію в коментарі виданню підтвердив директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

Близько доби тому 62-річний чоловік поступив у Волинську обласну інфекційну лікарню. Його стан був задовільний, за станом на 15:00 3 квітня він почав краще себе почувати. Проте вже ввечері життя чоловіка обірвалось. Нині перевіряють контактних осіб з його кола спілкування.

Як повідомляло ІА Волинські Новини, чоловік декілька днів тому відчув у себе симптоми, притаманні вірусу, і за порадою колег звернувся до сімейного лікаря. Лікування вдома не дало результатів, його стан погіршився. Тому в районній лікарні йому зробили лабораторний ПЛР-тест, який дав позитивний результат.

Чоловік мав ознаки пневмонії, проте, за виключенням низької сатурації, його стан був нормальним.

Попередньо відомо, що волинянин мав контакт з родичем, який повернувся з-за кордону. Ймовірно, саме він і був джерелом зараження.

Хворого транспортували спочатку в ковельську лікарню, після чого перевели у Волинську обласну інфекційну лікарню.

Загалом вже у 9 медичних працівників на Волині діагностували коронавірус. Серед працівників луцької лікарні - 8 хворих. Після першого випадку інфікування вранці 1 квітня діагноз підтвердився ще у 1 лікаря та 3 медсестер, а ввечері того ж дня – ще у 3 лікарів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди мруть як мухи. А ці уроди від влади розповідають що на Волині все добре. Це совок з його йобаною статистикою і показниками вже просто зає...ав. Коли це все блядство вже закінчиться?. Знаю що мій коментар не пропустять. Але вже просто не має нормальної лексики.
Відповісти
Останні новини
На Волині помер водій «швидкої», у якого діагностували коронавірус
03 квітень, 2020, 21:57