«Свободівці» скаржаться на перевірки підприємств партійців

«Свободівці» скаржаться на перевірки підприємств партійців
У ВО «Свобода» стверджують, що на представників опозиції чиниться тиск за допомогою контрольно-податкових органів.

На підприємство ТзОВ «3К», співвласником якого є свободівець Сергій Коба, 18 червня завітала позапланова перевірка, ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

У партії зауважують, що відбулася вона після того, як в травні під час сесії Верховної Ради України Анатолій Вітів озвучив запит щодо неякісного ремонту доріг у Володимирі-Волинському.

Підприємству з виробництва металопластикових вікон ТзОВ «3К», яке забезпечує роботою 30-40 володимир-волинців, нещодавно виповнилося 7 років. Упродовж цього часу воно вчасно сплачувало всі податки, а також два роки отримувало відзнаку за «Кращий товар року», ‒ переконують свободівці.

«Однак, вже майже рік підприємство зазнає постійних утисків з боку влади. Ми вважаємо, що до цього має причетність і мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, якого не влаштовує політична позиція свободівців – співвласників даного підприємства, зокрема Сергія Коби. Адже, будучи депутатом міської ради, він жорстко критикує та вказує на серйозні недоліки у роботі місцевої влади», ‒ йдеться в повідомленні.

Такі дії влади є безпідставними і політично вмотивованими, вони не дають підприємству працювати. Симптоматично, що нещодавно міським головою була ініційована перевірка чотирма контролюючими органами особистого будівництва Сергія Коби, ‒ додають у партії.

«Вбачаємо, що такими діями влада намагається, використовуючи контролюючі і податкові органи та методи шантажу і залякування, розправитися з підприємницькою діяльністю опозиційних депутатів», ‒ резюмують свободівці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Податки треба платити і наційонально-стурбованим...
Відповісти
чому одні мають платити. а інші показувати збитки і спати спокійно. Де правда?
Відповісти
з вишок бойко та обленерга хамєтових.25 міліардів баксів за той рік переведено в офшори.богатирьова коли голова рнбо була казала.то олубліковано офіційно.25 міліардів з яких в середньому не сплаченно 40% ПРИБУТКУ.от і щитайте..і це власники над прибуткових підприємств.ціни на які внутрішньодержавні вони регулюють самі..а потім по телевізорах розказують як виріс попит на автомобілі місцевого частково виробництва.хоч подібні речі виготовляє крім хіба латинська америка..ми платимо за те що вони хочуть над прибутків а час хочуть застопорити щоб жити спокійно..не нервуватись..брєжнжвскі алігархі або їх методи роботи..гальмують історію..колись прорве..зміте "економістов-хазяйствєнніков"..а поліщуки вірять в тайни..ждуть чуда..вступлять в євросоюз з начальніками-радянським лахміттям..бачу і молодих заражених картавими привидами є трохи..життя розсудить..жаль тільки його на бидло тратити..
Відповісти
Ваш Саганюк у Володимері вже сильно зажерся. пора його міняти. чого ж ви бовдури за нього голосуєте?
Відповісти
відповідь на питання у самому питанні - бо бовдури.
Відповісти
СУПЕР!!!!!!
Відповісти
щось дуже часто Сатанюк зявляється на сайтах з негативом, напевно є проблеми у Володимирі.Свобода рулить...
Відповісти
РЕАГУЮТЬ ЗНАЧИТЬ БОЯТЬСЯ ОТЖЕ ПРАВИЛЬНОЮ ДОРОГОЮ ЙДЕ
Відповісти
У Володимирі і так не має виробників. В старого дах поїхав,доведе місто до ручки.Іди на пенсію поки не пізно!!!
Відповісти
Так Петро діє це його стиль і ніхто, не прокуратура ні сбу його не трогають бо все куплено
Відповісти
В старого не те, що дах поїхав, а й совісті немає. Хай на свого синка перевірку нашле в "Пузату хату".
Відповісти
не тільки в пузату хату а й всі інші. Тільки АТП вже роками має заборгованість по заробітній платі а це його як і багато іншого але туди дорога закрита святе місце
Відповісти
Цікаво чи ще надовго у нашого народу вистачить сил терпіти цю зажерливу владу. Пора Петру під зад дати. У місті реально нема
нічого і нікого хто б хоть щось виробляв. Головним підсумком його правління є збагачення власної родини, дерибан міста і споювання молоді в цілодобових магазинах.
Відповісти
А вот мені цікаво ,коли у Володимирі люди порозумнішають??? Га???
Відповісти
Отож виходить так, що скільки " древнемудільний князь" Петро править у Володимирі- так тут всі роки ті ж самі проблеми
- найбільше постійних первірок на "неугодних " папіній родині підприємствах
- найбільші у Волинській областв ціни на продовольчих ринках Володимира- Волинського ( ринки мяса у володимирі контролює папіка родина)
- найнижчі зарплати по області у Володимирі-Волинському
- найменш задіяних у виробництві по області у Володимирі-Волинському
- у Володимирі практично вся економіка і виробництво за двадцять років упала до нуля !!
Так , що дійсно, необхідно шось мінять у Володимирі !!
Відповісти
Саганюк після останніх виборів, коли він привів з собою в міську раду під брендом "Сильної України" депутатів аж з дуже заплямованою репутацією, сам втратив набутий раніше авторитет серед громадян міста. Не маючи авторитету він, як ревнива баба, кидається на всіх, хто вказує на його помилки, використовуючи адмінресурс. Він, як сліпий кріт, не бачить того, що роблять його блюдолизи Мороз, Принда і інші,яким вже декілька років тому пора б вивчати кримінальний кодекс.Тихо пройшла спецоперація по вилученню гральних автоматів в підприємствах наближених до тіла голови підприємців.Ніхто не первіряє підпільної нафтобази його друга по партії Гуменного. По моєму старий вже втратив реальність так як до цих пір ще користується комуністичними методами по знищенню політичних супротивників.В місті, крім барів і магазинів, є одне підприємтво яке виробляє потрібну продукцію, а він і те хоче розвалити як розвалив машзавод, консервний завод і десятки інших.
Відповісти

Напевне ото "подпольна нафтобаза" і зливає відходи нафтопродуктів та соляри у Риловицю та Лугу, через що був великий шум у Володимирі-Волинському, а П.Д.С. при всіх клявся ігрозився що знайде тих хто запаскудив солярою Лугу
Шось Данилич і досі " шукає" винуватих
Видно П.Д.С. помилився адресою і погрозимаи. А що старий вже дуже старий він наш " дорогий князь" і память потроху втрачає, напев і не памятає вже де його " любі друзі" тримають підпільні фабрики, склади та цехи
Точно як тому анекдоті " Я стар, я супер стар..."
Відповісти
А Пузата хата не менш пузатого сина князя скоро перетвориться на пузату віллу у два поверхи із зайдом на вали городища. Певно в цьому закладі працює супер потужне виробництво тільки невідомо чого. Треба ж до дня міста заклад розширити щоб кишені під час святкувань набити продаючи палену горіляку.
Відповісти
Влада дозволяє собі стільки, наскільки дозволяє їй народ, що її вибрав. А народ-то того - тільки і вміє, що нічого не вміє -тільки бздіти на різних форумах.Саганюк що - перший термін мерить? Влада - дзеркало народу.Бачили очі, що купували...А на місці мера ці бздуни уже давно місто у прірву завели.Прикладів багато. Говорити - не мішки носити...
Відповісти
Останні новини
«Свободівці» скаржаться на перевірки підприємств партійців
18 червень, 2013, 18:31