Погуляйко призначив «відповідального за коронавірус» замість Щербак

Погуляйко призначив «відповідального за коронавірус» замість Щербак
Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко після звільнення своєї заступниці Тетяни Щербак призначив нового керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території області коронавірусу.

Відповідне розпорядження голова ОДА підписав сьогодні, 13 липня.

Відповідно цього документу, новим «відповідальним за коронавірус» Погуляйко призначив свого заступника Олександра Троханенка.

Нагадаємо, заступниця голови ОДА Тетяна Щербак та радник очільника області Еміль Мікаїлов звільнилися 10 липня. Офіційна версі - звільнення за власним бажанням.

Раніше Тетяна Щербак була керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня, пов’язаної з поширенням на території області коронавірусу. Під час пандемії коронавірусу вона стала одним з найпублічніших представників ОДА, рупором обласної влади щодо заходів, яких вживали в області, статистики захворюваності тощо, оскільки була спікером періодичних брифінгів на цю тему.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вниз по сходинках в нікуди. Призначаються найгірші, але вірні, як сторожові пси. Куди йдемо, панове?! Guo vadis?
Відповісти
Які найгірші? Ви їх знаєте, є з кого обирати? Куди йдемо - це питання треба було задавати коли з самого початку голову ОДА призначили! Все у ваших руках було так там лише Нацкорпус хизувався і деякі п'яненькі ветерани :) Попіарились і розбіглись... А тепер вже мовчіть і не рипайтесь!
Відповісти