У Луцьку розпочалася операція «порятунок Героїв УПА»

У Луцьку розпочалася операція «порятунок Героїв УПА»
У Луцьку відбулося перша нарада керівників області та міста з організаціями, які виконуватимуть роботи, пов’язані із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації вулиці Героїв УПА.

Нагадаємо, через діяльність людини та природні чинники під загрозою зсуву опинилися 25 будинків, які розташовані на цій вулиці.

5 липня голова облдержадміністрації Борис Клімчук та міський голова Луцька Микола Романюк провели робочу нараду з проектувальниками та виконавцями робіт щодо проведення заходів, які допоможуть ліквідувати проблему, - повідомили у прес-службі ОДА.

Учасники обговорили першочергові кроки, які треба зробити за десять днів, для того, щоб увійти в режим фінансування та розпочати укріплення берегової лінії річки Стир.

Вони створили робочу групу та визначили генерального проектувальника об’єкту. Ним став Волинський філіал Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту «НДІпроектреконструкція».

«На рятувальні роботи держава виділила 17,2 млн грн. Це - велика сума. Ми повинні це розуміти, і розуміти те, що для Президента України Віктора Януковича немає ні своїх, ні чужих. Біда болить однаково. Це - наша українська біда: чи в Донбасі, чи на Волині, чи в Криму. Якщо вона трапляється, то треба працювати так, щоб її убезпечити та захистити людей», підкреслив Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про пахана не забув, підлизнув.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розпочалася операція «порятунок Героїв УПА»
05 липень, 2013, 12:03