За два дні у Луцьку троє людей померли від ускладнень коронавірусу: які супутні хвороби вони мали

За два дні у Луцьку троє людей померли від ускладнень коронавірусу: які супутні хвороби вони мали
У Луцьку за 18 та 19 вересня від ускладнень коронавірусу померли троє пацієнтів Волинської обласної інфекційної лікарні та Волинської обласної клінічної лікарні. Дані про померлих увійшли в статистику за 20 вересня.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Лотвін.

За словами посадовця, усі троє померлих мали важкі супутні хвороби та важку форму коронавірусу, двоє з них – люди пенсійного віку.

Так, 18 вересня померла пенсіонерка 1944 року народження, яка захворіла 3 вересня. З 14 до 18 вересня вона перебувала у інфекційній лікарні. Жінка мала двобічну пневмонію. Серед супутніх хвороб – цукровий діабет другого типу.

19 вересня померла жінка 1964 року народження. Вона захворіла 28 серпня. З 9 до 19 вересня перебувала в обласній лікарні. Теж мала двобічну пневмонію. Супутні хвороби – цукровий діабет другого тип, гіпертонічна хвороба, ожиріння.

Цього ж дня, 19 вересня, помер чоловік 1946 року народження. Захворів 31 серпня. З 7 до 19 вересня перебував в інфекційній лікарні. Мав двобічну пневмонію. Супутні недуги – дифузний кардіосклероз, цироз печінки.

Зауважимо, з початку пандемії на Волині від ускладнень коронавірусу померли 146 людей. Майже усі вони мали важкі супутні хвороби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Двобічна пневмонія викликається бактеріями, здебільшого легіонелою пневмофілою. При чому тут минулосезонний грип?
Якесь бидло розповсюджує по інтернету статтю, в якій застерігає при пневмонії вживати антибіотик азитроміцин (який наповал вбиває легіонелу), бо "серце зкпиниться" (!!!???). Отож, тихень ко помирайте від пневмонії, для "статистики" призначеної шмигалем аваковичем степановим "другої хвилі" грипу...
Відповісти
Останні новини
За два дні у Луцьку троє людей померли від ускладнень коронавірусу: які супутні хвороби вони мали
21 вересень, 2020, 12:15