Владика Михаїл здолав коронавірус

Владика Михаїл здолав коронавірус
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл одужав від коронавірусу, його виписали з лікарні.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних достовірних джерел.

Інформацію про те, що владика наразі здійснює архіпастирські обов'язки, підтвердили і у пресслужбі Волинської єпархії ПЦУ.

Нагадаємо, за інформацією видання, з 8 вересня священнослужитель перебував на лікуванні у Боголюбах. Перед вихідними, що минули, його виписали з лікарні.

Як повідомляють на сайті єпархії, учора, 27 вересня, на свято Воздвиження хреста Господнього митрополит Луцький і Волинський Михаїл уже здійснював богослужіння у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як це він зміг здолати грип, якого влітку не буває?..
Відповісти
По-перше, митрополит здолав COVID-19, а не грип, а по-друге, грип буває і літом, немає хіба що епідемії грипу. Тобто масового захворювання на грип. По-третє, якось треба вгамовувати невігластво, бо і ковід і грип є вірусними захворюваннями, але є різними за характером захворювання, перебігу хвороби та загрози життю і здоров’ю
Відповісти
Ти кажеш, що грип і коронавірусний грип - два різні грипи. Коментарі зайві.
Немає епідемії грипу влітку - це ти правду кажеш. Тут ти проговорився по Фрейду, правда вислизнула з підсвідомості.
Отож, вгамуй своє невігластво, пане "вігласе" і не залякуй людей казочками, щоб люди з тебе не сміялись...
Відповісти
хто ж ще вестиме в нікуди волинських віруючих?
Відповісти
Спочатку Зелька, потім Юлька, потім Філька. Тепер Місько. Коли порох покаже свою могутність?
Відповісти
Спочатку Зелька, потім Юлька, потім Філька. Тепер Місько. Коли порох покаже свою могутність?
Відповісти
Ще раз для особливо обдарованих: Коронавірус – не грип, утім медики зазначають, що в сезон гострих респіраторних захворювань відрізнити інфекцію спричинену Sara-CoV-2 від ГРЗ за симптомами вкрай важко. Зигмунд Фрейд переймався питаннями психологічних розладів і був дуже далеко від питань вірусних захворювань та епідеміології. І по-третє, люди є просто людьми і не лише в Україні – схильні сприймати прості і обнадійливі відповіді на всі питання та не вірити тому, що не здатні зрозуміти.
Відповісти
Пане залякувач!
Якби була хоч якась небезаечна епідемія, то люди б давно запанікували. А тут щоденно-щонощно практично всі ЗМІ по наказу шмигаля аваковича степанова закликають населення до паніки. А люди не ведуться, бо не настільки затуркані, щоб не знати, що грип влітку не розповсюджується.
Коронавіруси - це один з видів вірусів, що викликають грип. SARS викликає слабкий грип, МЕRC - сильний, небезпечний грип на рівні свинячого грипу. І не намагайся жонглювати термінами, бо в результаті виходить у тебе какофонія.
А ось по Фрейду, який дійсно не займався псевдогрипозною фейкодемією, у тебе вирвалась правда назовні - ти просто проболтався, визнав факт коронавірусного грипу, а потім почав шукати задню передачу в роздовбаній коробці. Хазяїн може тебе премії позбавити за такий прокол...
Відповісти
Що? Розважаєшся? З твоїми потребами слід в чатрулетці, а не в коментарях сидіти. По-перше, Шмигаля і Степанова сам президент Зеленськитй підтримує. По-друге, уряди країн ЄС, чомусь так само думають і поводяться. Натомість з тобою солідаризуються Лукашенко і Путін. Не знаєш чому? У Фрейда з цього, тобто твого, приводу є якась відповідь?
Відповісти
А паства яка не знала про хворобу так званого"Владики" здорова??? Коли хворів інформацію приховували. Чому собор не закрили на карантин???
Відповісти
Воно то так. А що робити з паствою, яка по магазинах, в громадському транспорті без масок перебуває. Одним словом, вірус успішно поширюється між людьми за допомогою самих людей. Деяким на мозок діє, вводить їх в стан патологічного оптимізму.
Відповісти
Щоб ти знав, що коли була справжня епідемія сильного, небезпечного свинячого грипу, карантин було встановлено встого на 14 днів, бо з нього користі, як з цапа молока. А коронавірусний грип закінчився в лютому і люди його практично не відчули, бо дуже слабкий. А щоб хоч якось виправдати нинішній фейккарантин, стали називати коронавірусним грипом бактеріальну пневмонію.
Щоб ти знав, що Конституційеий Суд 28 серпня 2020 р. (рішення № 10-р/2020) визнав так звані карантинні обмеження, встановлені не законами, а підзаконними актами, незаконними, такими, що порушують норми Конституції.
Також, щоб ти знав, що такого юридичного поняття, як маска захисна, на сьогодні в Україні не існує. Так само і стандартів на неї. А все тому, що ніяка маска не захистить ні від бактерій, ні, тим більше, від вірусів, які, бува, літають в повітрі в холодну пору року. Ніхто не хоче підписуватися під фейковими визначеннями понять та фейковими стандартами.
Так що, пане залякувачу, почитай рішення Конституційного Суду на дозвіллі і вщухни.
Премії ти все одно не матимеш, бо забрехався і проколовся...
Відповісти