«Волинь» ‒ «Таврія»: напередодні

«Волинь» ‒ «Таврія»: напередодні
У неділю, 21 липня, луцька «Волинь» в другому турі Прем'єр-ліги зіграє з сімферопольською «Таврією».

Немає сумнівів, що «хрестоносці» швидко вийдуть із певної ейфорії після вдалого матчу першого туру у Києві, - пише прес-служба клубу.

Нагадаємо, «Волинь» зіграла внічию зі столичним «Динамо» в Києві.

Про важливість якомога швидше почати готуватися до гри із «Таврією» вочевидь неодноразово нагадували «волинянам» й тренери.

У лучан перед матчем-відкриттям єдина втрата – Редвана Мемешева дискваліфіковано за червону картку у грі з «Динамо». До слова, наразі рішення про те, скільки ігор пропустить футболіст «Волині», відтермінували на наступний тиждень.

В чемпіонатах України матчі суперників наразі проходять із перевагою першого чемпіона України – з 22 зустрічей «Таврія» перемогла у десяти, по шість програли «волинянам» та звели в нічию. Особливий «зуб» «Волинь» має за нічию 0:0 у Луцьку у травні 2006-го, яка спустила команду у першу лігу, а також домашню поразку в Кубку України ранньої весни 2010-го – 1:2.

Взагалі, востаннє лучани вигравали у кримчан 6 листопада 2005 року – у Сімферополі завдяки голу Василя Сачка у компенсований арбітром час 2:1 на користь «Волині». Крім того, гра у Луцьку стане спроба відігратися за надзвичайно прикрі 0:1 у тогорічному вересневому поєдинку. Тоді все вирішив гол Сергія Назаренка із штрафного у дебюті гри. Окремо загадаємо й про розгромні 0:3 у матчі 25 туру в Сімферополі, після яких у «Волині» змінився тренер.

Матч розпочнеться о 19:30, на початку відбудеться коротка церемонія відкриття сезону.

Квитки на матч продаються з 10:00 до 17:00 у касі стадіону. Обслуговуватиме поєдинок арбітр національної категорії 36-річний Олександр Білокур з Макіївки.

Телетрансляція матчу відбудеться на каналі «2+2», коментатори Олег Шмідт, Олександр Золотогорський.

Поєдинок молодіжних команд відбудеться у суботу, 20 липня, на стадіоні «Підшипник». Початок о 16:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» ‒ «Таврія»: напередодні
20 липень, 2013, 08:00