Судили волинянина, який сокирою побив чоловіка

Судили волинянина, який сокирою побив чоловіка
За злочин судили уродженця села Топільне Рожищенського району.

Про це йдеться у вироку суду від 10 листопада, - пише Район.Рожище.

Зазначається, що обвинувачений 6 лютого в обідню пору, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, за місцем проживання побив сокирою чоловіка. Він завдав удару металевим обухом сокири в грудну клітку потерпілому, переламавши ребро зліва з підшкірною емфіземою. За ступенем тяжкості ураження віднесли до категорії середнього ступеня тяжкості тілесних ушкоджень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю. Просив суд суворо не карати.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України та призначити покарання у виді позбавлення волі на один рік та шість місяців.

За сукупністю злочинів, шляхом часткового складання покарань призначених за цим та за попереднім вироком Рожищенського районного суду від 8 жовтня, остаточно визначити покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

Одночасно суд звільнив чоловіка від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом іспитового терміну тривалістю два роки, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.