Онлайн-бухгалтерія СМАРТФІН.UA для малого та середнього бізнесу*

Онлайн-бухгалтерія СМАРТФІН.UA для малого та середнього бізнесу*
Ви - власник невеликої пекарні, салону краси, школи англійської мови чи магазину роздрібної торгівлі, який бажає самостійно налагодити бухгалтерський облік і зануриться в світ цифр, звітів та трудового законодавства? Що ж, по-перше, маємо за честь віртуально потиснути вам руку за неабияку сміливість. По-друге, просто зобов'язані розповісти, як можна полегшити питання організації бухобліку. А саме, скористатись послугами української онлайн-бухгалтерії СМАРТФІН.UA.

Процес організації бухгалтерського обліку належить до компетенції власника підприємства або посадової особи (чи уповноваженого органу). Згідно з Законом про бухоблік та трудовим законодавством, саме власник відповідає за:

• своєчасне та коректне фіксування фактів всіх здійснених господарських операцій у первинних документах;
• збереження оброблених документів та регістрів;
• взаємодію з найманими працівниками, планування робочого часу та своєчасну оплату праці;
• складання звітності.

Всі ці питання маєте змогу вирішити, зареєструвавшись в СМАРТФІН.UA!

Що вміє онлайн-бухгалтерія СМАРТФІН.UA

1. Фіксувати торговельні операції. Для цього в програмі автоматизовано облік операцій із придбання та реалізації товарів і послуг, автоматично формуються необхідні рахунки на оплату, накладні, акти виконаних робіт та наданих послуг, прибуткові та видаткові касові ордери.Також користувачам сервісу СМАРТФІН.UA доступна можливість вести облік руху товарів на складі, контролювати списання товарів методом ФІФО, а також формувати оборотно-сальдову відомість по складу.
2. Вести облік готівкових та безготівкових операцій, вводити та друкувати прибуткові та видаткові ордери, платіжні доручення, формувати касову книгу.
3. Автоматизувати процес нарахування та виплати заробітної плати. Зарплату можна нараховувати як за окладами, так і за тарифними ставками. Крім того, користувачу доступні калькулятори, за допомогою яких можна швидко розрахувати суми індексації, податків, додаткової зарплати, лікарняних, відпускних, оплати за дні відрядження чи простою підприємства, компенсацію за дні невикористаної відпустки при звільненні. Особливо актуальною функцією для підприємств із графіками змінності, стане автоматичний розрахунок доплат за нічні зміни, вечірні та надурочні години, роботу в святкові дні.
4. “Фішка” програми - зручний Конструктор графіків, який дозволяє побудувати графіки виходу на роботу або змінності будь-якої складності. Це особливо актуально для підприємств, де робітники працюють позмінно, чергуються в днях або мають індивідуальний графік роботи. Крім того, за допомогою програми СМАРТФІН.UA ви зможете формувати документи, необхідні для інформування працівників із графіком змінності, автоматично заповнювати табель обліку робочого часу.
5. Спростити процес ведення кадрової документації. Для користувачів онлайн-бухгалтерії доступні шаблони важливих кадрових документів: особової картки працівника, трудових договорів, заяв, наказів (на прийняття на роботу, звільнення та відпустку), довідки про доходи тощо. Документи автоматично заповнюються та формуються на основі даних, внесених в картку працівника, можуть бути додатково відредаговані, відправлені на друк або збережені у форматі PDF.
6. Автоматичне формування звітності. В програмі користувач може сформувати звіти (Додаток 4, Форма №1 ДФ, Повідомлення про прийняття на роботу) та експортувати їх в XML, а також оборотно-сальдові відомості (загальну, по рахунку та по складу).



Чому варто обрати онлайн-бухгалтерію СМАРТФІН.UA?

• Всі необхідні інструменти для ведення бухгалтерського обліку для малого та середнього бізнесу в рамках однієї програми.
• Робота в браузері без прив’язки до конкретного робочого місця.
• Простий та зручний інтерфейс, який дозволяє швидко розібратись та розпочати роботу.
• Можливість автоматизувати процеси: облік торговельних операцій, нарахування заробітної плати, кадровий облік, звітність тощо.
• Регулярне розширення функціоналу програми, автоматичне оновлення, завжди актуальні цифрові показники;
• Гнучка цінова політика
• Підтримка користувачів, технічна служба 24/7, допомога з налаштуванням розрахунків, консультації з трудового законодавства.

Якщо вас зацікавила можливість працювати в програмі СМАРТФІН.UA, реєструйтесь! Після реєстрації розпочинається тестовий (безкоштовний) період, під час якого вам будуть доступні всі функції, а також з’явиться можливість замовити безкоштовну консультацію та отримати допомогу із налаштуванням розрахунків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.