Важливі функції сайту спортзалу, про які часто забувають власники бізнесу*

Важливі функції сайту спортзалу, про які часто забувають власники бізнесу*
Ефективність бізнесу все більше залежить від того, наскільки якісним є ваш веб-сайт. Це стосується будь-якої сфери діяльності. Не є виключенням і тренажерний зал. Опис та ціни клубних карт, контактна інформація, опис закладу з фотографіями та відео, - все це необхідно. Але якщо ви хочете замовити сайт з дійсно високою ефективністю, потрібно пам’ятати ще про декілька функцій. І будьте впевнені – спеціалісти веб студії Рубіка чудово знають і їх, і ще багато прийомів для приваблення клієнтів.



Блог

Ваше завдання – утримати відвідувача на сайті. Чим більше корисної інформації він отримає тут, тим менше виникатиме бажання перейти на інші ресурси. В разі переходу потенційний клієнт може зацікавитися іншим спортзалом і в результаті почати його відвідувати. Публікуйте свіжий цікавий контент про спорт, здорове харчування, сон, догляд за тілом тощо. Google любить такий контент, тому ви можете «вбити двох зайців одним пострілом».

Також блог робить сайт «живішим». Відвідувачі бачать, що сторінці приділяють багато уваги. Отже, й спортзал не занедбаний.

Відгуки

Більшість людей підходять до вибору спортзалу дуже уважно. Вони ретельно вивчають різні заклади, враховують усі «за» і «проти». Їм цікаво знати думку інших людей, які вже встигли побувати у вас і діляться враженнями. Тому сторінка відгуків є обов’язковим елементом веб-сайту.

Важливо: відгуки повинні бути справжніми, а не просто скопійованими з інших ресурсів чи написаними на замовлення. Такий блеф добре помітний і може призвести до негативного ефекту. Відвідувачі побачать, що вам не варто довіряти. Але якщо відгук якісний, він стає ефективним маркетинговим інструментом.

Конкретні результати

Фото та описи клієнтів «до» та «після» завжди привертають увагу. Людям цікаво бачити історії тих, хто наважився на зміни та досяг бажаних результатів. Фотографії показують, що ваші інструктори працюють справді ефективно, з ними можна наростити м’язи, позбавитися зайвої ваги тощо.

Інформація про працівників

Коротка інформація про кожного інструктора дає відвідувачам відчуття зближення та особистого контакту. Це значно ефективніше, ніж «холодний» сайт. Той, хто планує відвідувати спортзал вперше, хоче знати, хто саме стане його наставником. Багато розповідати не потрібно – вистачить фотографії інструктора, його короткої біографії, досягнень та спеціалізації.

А ще можна додати форму онлайн-запису на безкоштовне пробне заняття. Фактично це «дегустація» тренажерного залу, після якої людина робить висновок про доцільність запису на заняття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.