Охоронні системи – захист Вашого житла та бізнесу*

Охоронні системи – захист Вашого житла та бізнесу*
Нажаль, сьогоднішній світ не можна назвати безпечним, саме тому, високоефективні охоронні системи набувають популярності. Стабільна робота охоронного обладнання допомагає забезпечити безпеку власного житла, та якісно контролювати безпеку будь-якого підприємства. Максимально точне спрацювання сучасної системи безпеки гарантує користувачу абсолютну безпеку навіть у екстрених умовах.

Цілодобовий контроль за безпекою, який забезпечують охоронні системи https://ssbb.com.ua/ гарантує своєчасне сповіщення, що дозволяє власнику вчасно відреагувати та вжити необхідних заходів. Система охорони зв’язана з комп’ютером та смартфоном, що є додатковим підтвердженням стовідсоткового захисту.
Ще одним безперечним плюсом охоронних систем є їх автономність. Батареї переважної більшості з них можуть працювати автономно, без підзарядки на протязі одного тижня. Це дозволяє завжди тримати ситуацію під контролем. Продуктивність обладнання дозволяє йому надійно функціонувати у режимі 24/7/365.

Додаткова безпека


У багатьох випадках сучасні охоронні системи поєднують с системою пожежної безпеки. Саме тому, при появі у приміщенні задимлення або загоряння система відразу вмикає гучну сирену - сповіщення про небезпеку, також можливе автоматичне вмикання системи пожежогасіння.
У випадку виникнення екстреної ситуації повідомлення про правопорушення надходить на обраний власником пульт охорони. При цьому система передає точні GPS координати, що гарантує максимально швидкий приїзд працівників правоохоронних органів чи державної охорони на місце правопорушення.
Важливо! Саме оперативність в найбільшій мірі є запорукою точності та надійності охоронної системи. Цьому у компанії SSBB приділяють максимальну увагу, адже оперативність охоронної системи, так само як і її довговічність багато у чому залежить від професійного монтажу.
Протягом більш ніж десятирічного періоду роботи компанії на ринку України дозволяє їй впевнено заявляти про рівень досвіду та кваліфікаційну підготовку фахівців, що само по собі виступає додатковою гарантією надійної роботи охоронних систем SSBB.

Вибір системи


Ті з користувачів, що не знають як правильно підібрати охоронну систему для власного помешкання, або приміщень підприємств, можуть скористатися професіональною консультацією спеціаліста компанії. Дротова чи бездротова, сповіщувач на радіохвилях чи інфрачервоних променях. Є системи, в основі яких лежать радіоканали, це дозволить передавати сигнал на пульт радіоспостереження відразу, як буде зафіксована позаштатна ситуація.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.