Сухі будівельні суміші – запорука якісного ремонту*

Сухі будівельні суміші – запорука якісного ремонту*
Свого часу поява на ринку будівельних матеріалів сухих сумішей викликала справжній фурор. Революційне рішення виробників дозволило значно скоротити час на виконання ремонтних робіт чи будівництво.
Але, багатогранність сучасних будівельних робіт, вимагає постійного вдосконалення. Саме тому виробництво сухих будівельних сумішей продовжує стрімко розвиватися, створюються нові види, що призначені для використання в певних, специфічних умовах. Великий асортимент пропонує українська компанія Поліпласт https://poli-plast.ua/, що вже понад 20-ти років забезпечує українського споживача якісними сухими будівельними сумішами за привабливими цінами.

Звісно, якісні характеристики різних сумішей відрізняються між собою і напряму залежать від того, в якій саме галузі ремонту чи виробництва їх планується використовувати. До прикладу:
• Штукатурка вимагає міцного зчеплення з основою (адгезії) та міцності при стисканні. Аналогічні вимоги і для сумішей, що використовуються для приклеювання плитки.
• Матеріали для зовнішнього використання повинні бути достатньо міцними для того, щоб утримувати вагу плитки.
• Матеріали для вирівнювання підлоги повинні швидко набирати міцності та мати властивість до самовирівнювання.
Звісно, у кожної з компаній – виробників є свої власні напрацювання по модифікації домішок різного функціонального призначення. Вони і використовуються для виробництва власної продукції.
Втім, будь яка суха будівельна суміш це порошковий продукт, основою якого є зв’язуючи речовина. В залежності від різновиду суміші це може бути цемент, гіпс або полімер. Додаткові компоненти, що входять до її складу обирають в залежності від виду робіт, для яких та чи інша суміш буде використовуватися.
Також до складу сухих сумішей можуть входити і наповнювачі, що надають їм певного об’єму. Найчастіше використовуються мармурова крихта, пісок, молотий вапняк чи волокна різноманітного походження.

За допомогою модифікуючих домішок сухим сумішам надаються:
• Колір;
• Швидкість затвердіння;
• Морозостійкість;
• В’язкість;
• Адгезія та інші параметри.

Продукція компанії Поліпласт цілком відповідає європейським стандартам виробництва. У випадку, якщо Ви ще не визначились, яка саме суха будівельна суміш оптимально підійде до запланованих робіт – скористайтеся безкоштовною консультацією менеджера компанії.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.