Як отримати гарантовану насолоду від суші*

Як отримати гарантовану насолоду від суші*
Не дивлячись на те, що суші стали вже звичною стравою на столах українців, з ними досі пов’язано безліч міфічних та необґрунтованих історій. Отож, коли Ви маєте достовірну інформацію про цю надзвичайно смачну та корисну страву, то до Ваших послуг доставка суші у Львові.

Завдяки сушистам компанії Ви зможете отримати гарантовану насолоду від обраних до замовлення страв. А наразі, спробуємо визначитись, чи все, що говорять про суші є правдою.

Суші це традиційна страва японської кухні
Насправді це твердження вірне лише частково. Справжньою батьківщиною ролів є Південно-Східна Азія. З самого початку словом sushi називали технологічні процеси, які допомагали на протязі тривалого терміну зберігати морепродукти та рибу. Їх укладали шарами один на один та пересипали сіллю та рисом. Цікаво що сам рис не вважався їжею і використовувався у перших суші лише як консервант.

Цю технологію взяли на озброєння та почали видозмінювати жителі Японії. Так, на початку XIX і з’явилися «прадіди» сучасних суші, що виглядали як рисові шарики з викладеними на них шматками риби. Коли страва потрапила на очі американським поварам, вони швидко адаптували її для західних громадян і створили безліч нових та цікавих рецептур, до яких належить, наприклад, Філадельфія та Каліфорнія.

Головним компонентом суші має бути сира риба
Сира риба є головним компонентом суші лише у наближених до моря містечках Японії. У всіх інакших місцевостях риба проходить відповідну кулінарну обробку, що дозволяє не боятися за здоров’я свого шлунку. До речі рибу не зовсім правильно називати головним компонентом суші. У них досить навіть успішно використовуються інакші морепродукти, овочі, фрукти та свіжа зелень, деякі види суші готують з м’яса або сиру.
Що стосується головного компоненту суші то без сумніву це варений рис. Саме він, звісно, якщо його готував справжній професіонал, дарує страві надзвичайний смак та аромат. В ідеальному варіанті рис має бути білий, м’який та помірно липкий.

Їмо суші виключно паличками
Насправді таке твердження також просто міф. Згідно етикету їх запросто можна їсти просто руками, якщо ж таке вам не до вподоби – спокійно беріть звичайну виделку і насолоджуйтеся. Єдине загальне правило для суші це те, що їх потрібно класти до рота повністю, не відкушуючи шматками. Саме так можна відчути справжній смак суші. Замовляйте суші просто зараз та пам’ятайте, що більшість видів суші є здоровою та дієтичною їжею.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.