Що робити з будівельним сміттям після ремонту*

Що робити з будівельним сміттям після ремонту*
Звичайно, переїзд у нове помешкання чи навіть капітальний ремонт в оселі, що належить Вам роками – справа надзвичайно приємна. Але, неодмінною часткою переобладнання квартири чи будинку є будівельне сміття, що залишається після завершення всіх етапів робіт. Далеко не усі будівельні компанії прибирають після себе. Саме тут і прийде на допомогу вивіз сміття у Києві від "Мотор-М".

Працівники компанії позбавлять від необхідності самостійно розв'язувати проблему вивозу будівельного сміття. До речі, вирішити її досить навіть не просто, оскільки, окрім того, що сміття необхідно спакувати й винести з будинку (далеко не усі відходи можна буде вивезти у ліфті, та далеко не у всіх будинках літ передбачений), то ще й потрібно визначитися з місцем куди вивозити сміття.

Для тих, хто не орієнтується у цьому питанні пояснимо, що будівельне сміття категорично забороняється викидати у звичайні сміттєві баки чи поблизу них. Звичайно, не можна викидати непотріб, що залишився після ремонту на узбіччя доріг чи у лісосмугу. Зверніть увагу та не, що такі дії досить суворо караються українським законодавством.

Отож, для того щоб не наражати себе на небезпеку і не ризикувати сплачувати штраф – звертайтеся до фахівців компанії "Мотор-М". Автопарк компанії дозволяє вивозити різні об’єми сміття. До речі, у автопарку є автомобілі, максимальна вантажопідйомність котрих 20 тонн. Це дозволяє замовити послуги по вивозу сміття не лише фізичним, але й юридичним особам. Це досить важливо для власників великих офісних центрів, гіпермаркетів, промислових об’єктів чи складів.

Виконуючи вантажоперевезення самої різноманітної складності, спеціалісти "Мотор-М" без усяких затримок позбавити Ваше помешкання від зайвих речей, сміття чи будівельного хламу. Додатково у компанії можна замовити послуги кваліфікованих вантажників, які зберуть та винесуть із квартири усе сміття, абсолютно не пошкодивши при цьому щойно відремонтовані стіни.

Очевидними перевагами замовлення послуги по вивозу сміття у компанії "Мотор-М" можна впевнено рахувати:
• Можливість вибору вантажного автомобіля згідно параметрів об’єму та вантажопідйомності;
• Окрім автомобіля можна замовити послуги вантажників;
• Максимальний час очікування автомобіля – 1 година.
Усе це у поєднанні з відмінним співвідношенням вартості та якості, ввічливим та кваліфікованим персоналом роблять звернення у компанію "Мотор-М" оптимальним способом вирішення Вашої проблеми.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.