Чому варто їсти творог на ніч?*

 Чому варто їсти творог на ніч?*
Творог - це один з найбільш універсальних продуктів харчування. Він дуже смачний, легкий, до того ж, має багато корисних властивостей, які дозволяють їсти продукт в будь-який час доби. Величезна кількість білка в складі сиру відмінно підходить для ситного сніданку. Адже білок довго переробляється організмом, що насичує його енергією на тривалий час. Проте, є безліч причин купити сир для вечері. І про них ми вам розповімо.

1. Тривале насичення організму
Цей продукт містить молочний білок казеїн, який, у порівнянні з іншими видами білка, переробляється організмом людини повільніше. Тому, якщо ви повечеряти сиром, то вранці будете відчувати менше почуття голоду.

2. Збільшення витрат енергії в стані спокою
Дослідження довели, що вживання сиру перед сном сприяє більшої витрати енергії в стані спокою на наступний день.

3. Прискорення метаболізму
Як ми вже говорили, казеїн набагато довше переробляється організмом, ніж інші білки. Відповідно, для його переробки організм витрачає більше калорій. Тому, якщо ви будете регулярно купувати сир на вечерю, то зможете значно прискорити метаболізм.

4. Поліпшення сну
Сир багатий на амінокислоту триптофан, яка впливає на сон, сприяє його поліпшення і допомагає позбавитися від безсоння.

5. Зростання м'язової маси
Сир допомагає наростити м'язову масу завдяки високому вмісту білка і низькому вмісту вуглеводів, а також завдяки кальцію. Білок підвищує гормон росту, а кальцій впливає на вироблення тестостерону. Ці властивості допомагають збільшити м'язи.

6. Жироспалюючі властивості
Безумовно, білок і кальцій допомагають організму швидше скинути жир. Дослідження довели, що люди які регулярно вечеряють сиром практично не мають проблем із зайвою вагою і не страждають від ожиріння. До того ж, в складі цього продукту є амінокислота лейцин, яка бере участі в жироспалюючих процесах.

Ось чому купувати сир можна навіть на вечерю, головне - вибрати якісний натуральний продукт. Купити сир в Києві зі свіжого натурального молока можна в інтернет-супермаркеті Такфур https://takfur.com/categories/tvorog. У цьому магазині продають органічні молочні вироби високої якості. Тому, якщо ви купуєте сир з Такфур, то гарантовано отримаєте хороший продукт з усіма корисними властивостями. А доставка привезе ваше замовлення в потрібне для вас час і місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.