На Волині – гендерний конкурс

На Волині – гендерний конкурс
Для волинських журналістів оголосили конкурс матеріалів з гендерної тематики, які висвітлюють питання дискримінації або дотримання прав людини за ознакою статі.

Його організували Волинський прес-клуб і Гендерний центр за підтримки Міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна» оголошують конкурс журналістських матеріалів з гендерної тематики, - повідомили у прес-клубі.

Мета цього конкурсу полягає в акцентуванні уваги на питаннях прав людини за ознакою статі в українському суспільстві, – передає Волинський прес-клуб.

Участь у конкурсі можуть взяти представники всіх медіа Волині (друкованих ЗМІ, телебачення, радіо та інтернет-видань), а також студенти й громадські діячі області, які цікавляться тематикою рівних прав і можливостей чоловіків та жінок.

Тематика матеріалів може стосуватися (але не обмежуватися): соціальної сфери (відпустки по догляду за дитиною, працевлаштування, забезпечення умов праці та ін.), медицини, освіти, юриспруденції, журналістики, військової галузі, політики, влади, бізнесу, розбудови громадянського суспільства, сім’ї та побудови гармонійних відносин між жінками та чоловіками, психології особистості, лідерству та ін.

На конкурс можна надсилати як уже опубліковані/подані в ефір матеріали, так і раніше не оприлюднені. Всі роботи будуть опубліковані на сайті Волинського прес-клубу в рубриці «Гендер і медіа».

Оцінювання робіт проводитиме журі, сформоване з організаторів конкурсу, фахівців у питаннях прав людини та журналістів (до завершення конкурсу імена не розголошуються).

Учасників конкурсу буде нагороджено призами, а переможців – дипломами і цінними подарунками. Стартовий призовий фонд складає 2000 грн і може бути збільшений, залежно від кількості та якості поданих матеріалів.

Кінцевий термін подачі матеріалів – 15 вересня 2013 р. на електронну пошту Волинського прес-клубу [email protected] і за адресою: вул. Шевченка, 14 (Будинок вчителя, 2-й пов.).

Тел. для довідок: (0332) 72-45-48, 066-203-50-31.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У громадському жіночому туалеті повинно бути більше кабінок, ніж у чоловічому, бо анатомічні особливості жінок вимагають більше часу на те, щоб звільнити дещо від білизни і справити природні потреби, та щоб привести дещо в порядок під час критичних днів. Особливо взимку, коли багато часу витрачається саме на звільнення, а не на сам процес...
Прошу не кидати в мене тапками, давно наболіло:-)
Відповісти
Останні новини
На Волині – гендерний конкурс
30 липень, 2013, 14:24