«Alcomag» - найбільший вибір рому в Україні*

«Alcomag» - найбільший вибір рому в Україні*
Мабуть, одним з найпопулярніших алкогольних напоїв у всьому світі є ром. Його п'ють як у чистому вигляді, так й у складі коктейлів. Традиційний напій піратів з наших улюблених фільмів вже давно перестав бути просто алкоголем – це міцний елітний напій, яким потрібно вміти насолоджуватися.

Як пити різні сорти рому?


1. Білий ром
Цей сорт відрізняється малою витримкою, за рахунок якої він набуває горіховий та медовий післясмак. Вишуканий легкий смак білого рому робить його відмінною основою для коктейлів – його зазвичай розбавляють в пропорції 1 до 1 чи 1 до 2, або ж дозовано додають в популярні коктейлі, наприклад, мохіто.
2. Бурштиновий або золотий ром
Витримка такого сорту становить від 1,5 до 3 років. Бурштиновий ром має приголомшливий аромат карамелі, яка додається у напій при виробництві. Золотисту рідину можна змішувати зі свіжовичавленими фруктовими соками, особливо з тропічних фруктів.
3. Темний ром
Багаторічна витримка та виражений темно-бурштиновий відтінок говорять про високу якість такого алкогольного напою. Пряний післясмак відмінно доповнюється м'ясними закусками та морепродуктами.
4. Чорний ром
Даний сорт є елітним, тому цінителі п'ють його тільки у чистому нерозбавленому вигляді.

Чим закушувати ром у чистому вигляді?


Ті, хто люблять пити ром нерозбавленим, вибирають закуски, які будуть поєднуватися з напоєм та підкреслювати його оригінальний смак.
Солодкі закуски
Ром відмінно поєднується з екзотикою, тому його нерідко подають з фруктами. Авокадо, папайя, ананас, диня, апельсин, ківі – все це прекрасно доповнить напій. Гурмани радять посипати скибочки фруктів корицею, яка м'яко відтінить смак алкоголю й додасть приємний аромат.

Бурштиновий ром прекрасно поєднується з вершками та морозивом. Також любителів солодкого приємно здивує поєднання смаків та ароматів гарячого шоколаду й рому.

Солоні закуски
Традиційно ром вважався напоєм піратів, тому і подають його часто з закусками на основі морепродуктів – канапе й салати з креветками, мідіями, ікрою, устрицями та іншими морськими делікатесами добре доповнять елітний алкоголь.

Також цінителі міцного рому люблять закушувати його м'ясними закусками – це може бути нарізка ковбас або м'ясних продуктів, а також канапе з додаванням болгарського перцю, перцю чилі, томатів та інших відтіняють смак м'яса овочів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.