Важлива та якісна послуга чіп тюнінгу, що дозволяє економити*

Важлива та якісна послуга чіп тюнінгу, що дозволяє економити*
Чіп тюнінг - являє собою програмне збільшення потужності та крутного моменту двигуна в межах допуску заводу-виробника. Детальніше ознайомитися про чіп тюнінг можливо тут https://bmwhousekh.in.ua/bmw-1-series1. Завдяки перепрограмуванню здійснюється безпечне відключення деяких систем в разі тюнінгу або природного зносу вузлів та деталей замість заміни їх на нові та дорогі.

Чіп-тюнінг здійснює перепрошивку програми електронного блоку управління. У зв'язку з великим зростанням цін на бензин, пропонована послуга дуже актуальна та популярна серед автомобілістів марки BMW 1 Series. Завдяки такій послузі можливо збільшити потужність двигуна, а також в спокійному режимі управління зменшити витрату палива.

Сучасні електронні блоки управління дозволяють домогтися збільшення крутного моменту та потужності двигуна на 20-25%, як для дизельних, так і для турбованих бензинових двигунів. А також на 10% - для бензинових атмосферних.

Результат чіп тюнінгу може залежати від ефективності роботи заводської програми управління, яку встановив виробник. Якщо виробником була закладена вживана програма високої ефективності мотора та видача потужності двигуна на високому рівні, то додаткові процедури не дадуть серйозного результату. А незначне збільшення потужності призведе до значного зносу двигуна і різкого збільшення витрати палива.

Як здійснюється чіп тюнінг


Щоб перепрошити, слід злити заводську програму з електронного блоку управління авто та перекалібрувати її. В середньому час на виконання таких робіт займає близько 1-2 годин, не рахуючи монтажно-демонтажні роботи. Але слід враховувати, що така процедура досить складна та вимагає високого професіоналізму, а також рівня відповідальності.

Тому після перепрошивки сам блок тестується в обов'язковому порядку, після чого закривається та герметизується. Клієнти, які звертаються до фахівців, отримують якісний сервіс та гарантії, що автомобіль, може їхати на порядок краще. Крім цього, витратні матеріали в автомобілі будуть мати більш тривалий термін експлуатації, що істотно позначиться на зменшенні фінансових витрат.

Так само чіп тюнінг дозволяє відключати на програмному рівні такі системи як AdBleu (адблю), Eolys (іоліс), систему подачі вторинного повітря, відключення вихрових заслінок, продування каталізатора, Лямбди-зондів і т.д. В результаті ви отримаєте оптимальне рішення і якісну роботу автомобіля з мінімальною витратою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.