Окуляри «Рей бен» - розкішний аксесуар на всі часи*

Окуляри «Рей бен» - розкішний аксесуар на всі часи*
Сонцезахисні окуляри - не просто важлива річ в гардеробі людини, але і стильний аксесуар, який стане частиною образу. Особливо, якщо мова йде про якісні, модні і розкішні окуляри, які протягом 84 років випускає компанія Ray-Ban. Різноманітність кольорів, оправ і моделей викличе схвальне «Вау!» навіть у самих претензійних модниць, а тому така покупка стане вигідною і вдалою.

Трохи фактів


Все почалося з того, що іммігрант з Німеччини Джон Бауш відкрив невелику справу, пов'язану з оптикою. За підтримкою він звернувся до американця Генрі Ломбу і через деякий час з'явилася компанія Bausch & Lomb, яка виробляла оптичні прилади. Незабаром їм прийшло замовлення на лінзи від відблисків, що заважали льотчикам, які перебувають в літаку, добре бачити. На виконання завдання пішло кілька років, але з'явилася фірмова оправа в формі краплі, що стала згодом візитною карткою бренду. Модель назвали Aviator і її побажали придбати не тільки люди, пов'язані з авіацією, а й прості громадяни. Так вироби вийшли на потік і незабаром з'явилися варіанти з жовтими й зеленими лінзами. І це був лише початок, що дозволило продовжити випуск аксесуарів, модельний ряд яких поступово розширювався.


Зрозуміло, модні тенденції не обійшли стороною і Голлівуд, який став співпрацювати з Ray-Ban. Стильні моделі окулярів від цього бренду можна було побачити на багатьох знаменитостях, зокрема їх приміряли: Одрі Хепберн в «Сніданку у Тіффані», Джеймс Дін в картині «Бунтар без причини», а також Джонні Депп у фільмі «Ромовий щоденник» і Том Круз для проектів «Ризикований бізнес» і «Кращий стрілець». З роками брендові вироби зазнали змін, проте не втратили своєї актуальності, тому сьогодні їх як і раніше із задоволенням купують, а нові колекції не втомлюються радувати модників і модниць.

Ray-Ban в 2021 році


Головною тенденцією поточного року є сміливе колірне рішення. Підібрати окуляри можна не тільки з лінзами класичного коричневого кольору, але і моделі в бірюзових, зелених, жовтих, синіх відтінках. На піку популярності і соковиті колірні варіації в теплому помаранчевому, індиго, коралово-рожевому. Особливість моделей в тому, що лінзи, незалежно від кольору, мають антибліковий ефект.

Перевагами Ray-Ban окулярів 2021 року є не тільки можливість поєднувати їх з будь-яким одягом завдяки різноманітним відтінкам, а й інші особливості:
  • якісний матеріал;

  • глянсовий ефект;

  • зручна оправа.

  • Придбати стильні окуляри від бренду Ray-Ban можна в шоу-румі Ray-Ban-Co за доступною вартості.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.