Як замовити послуги маркетологів*

Як замовити послуги маркетологів*
Що робити, якщо запустили сайт, покупців так та не додалося? Звичайно ж, зробити ставку на рекламу! Але перш за все, слід задуматися над аналізом сайту, розуміти, на які з видів зробити ставку, щоб отримати максимально більше ефективності. та в цьому найкраще звертатися з маркетинговим агентством, таким як https://gs4b.com.ua/.

У таких компаніях ви зможете дізнатися все про вашому маркетингу та вивести його на новий рівень. Ви дізнаєтеся про воронці продажів в конкретних цифрах, де ви неефективно витрачали бюджет та як знизити вартість залучення покупця. Головне, можете виправити помилки, прибрати всі непотрібні інструменти, знайти кращі та вичавити з цього максимум конверсії в продаж.

Що робить маркетингове агентство
Це завжди індивідуальне рішення під конкретний бренд та бізнес. Проводиться аналітика, а потім створюється екосистема маркетингу з нуля. Для вибору компанії слід звертати на деякі особливості, що допоможуть зробити правильний вибір на користь агентства:

• Наскільки глибоко вони розбираються в термінології маркетингу, чи добре знають механізми проведення досліджень?
• Наскільки різнопланові виконані проекти?
• Які завдання вже вирішувалися для клієнтів?
• Наскільки різноманітний галузеве охоплення?

Як здійснюється робота з агентством
Аналізується бренд, бізнес та маркетинг. Знаходиться прямий шлях між аудиторією та здійсненням покупки. Для цього вивчаються сильні сторони вашого товару та бренду, досліджується, як зсередини побудований процес продажу, як дізнається про вас аудиторія та робить рішення про покупку. Удосконалюється воронка продажів.

Підбір інструментів та розробка стратегії. З'ясовується з точністю до психографічного портрета, що та кому продається. Визначається, як ми це буде виконуватися. Аналізуються канали продажів та присутність в них покупців.

Розробляється прозора система KPI. Створюється таблиця з цільовими показниками, від розподілу бюджету по каналах до оптимальної вартості клієнта, точок контакту та конверсії. Просування стає зрозумілим на кожному з етапів.

Запускається просування на підставі маркетингових досліджень. У реальному часі контролюється результат. Оперативно коригуються ставки, та перерозподіляється бюджет між каналами просування. Домагається мінімальної вартості кліка на запущених каналах при високій ймовірності замовлення. Аналізується кожна конверсія, та поліпшується marketing.

Надається звіт. На основі звіту оптимізується кампанія на наступний період. У звіті прописується, як досягалася мета: витрата бюджету, охоплення, середня вартість клієнта, конверсія, оцінка ефективності каналів. Ця інформація допоможе поліпшити маркетингову стратегію в подальшому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.