Скількох пасажирів громадського транспорту в Луцьку оштрафували за оплату проїзду готівкою

Скількох пасажирів громадського транспорту в Луцьку оштрафували за оплату проїзду готівкою
Повідомили, скількох пасажирів оштрафували у громадському транспорті Луцька за оплату проїзду готівкою або ж уникнення від оплати.

Про це йдеться у відповідній пояснювальній записці до проєкту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про виконання умов договорів».

Нагадаємо, у місті з листопада 2019 року впровадили автоматизовану систему оплати проїзду. Утім, частина пасажирів і донині платить у транспорті готівкою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькі перевізники хочуть збільшити вартість проїзду у маршрутках до 8 гривень

Як зазначають у документі, за рік роботи автоперевізники не сформували власних служб контролю, не стягнули жодної штрафної санкції. Лише після укладення перевізниками (крім ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД) договорів на делегування своїх повноважень з проведення контролю КП «Луцьке підприємство електротранспорту» ситуація дещо змінилась.

Протягом лютого 2021 року контрольно-ревізійна група здійснювала перевірку в усіх тролейбусах та автобусах на маршрутах № 3, 9, 11, 19, 23, 24, 25, 26, 26-а, 28, 31, 32.

Протягом місяця наклали 178 штрафів. З них 85 по 120 гривень (у маршрутках) та 93 - по 80 гривень (у тролейбусах), відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Протягом місяця наклали 178 штрафів. З них 85 по 120 гривень (у маршрутках) та 93 - по 80 гривень (у тролейбусах)

Навіть собі на з.п заробити не можуть))) Треба працювати якісніше
Відповісти
Знайшли кого штрафувати. Панове штрафувальники, пройдіться по ринках, де абсолютна більшість продавців без масок, по "увєсєлітельним завєдєніям. Ось на днях "пір во врємя чуми" відбувся в драмтеатрі. Гляньте на світлини в інтернеті і знайдіть там хоч одного чиновника альбо проффесора в масці. І кого штрафанули, інформатора обласної ради, заступника гауляйтера області, директора дрімтеатру? Нікого. Це просту бабу чи дядька, які не мають 5 гривень на маску, - льогко! Так що вельмиповажні інтернетчики (з чимось співзвучне це слово) не гоніть пургу.
Відповісти
Що ви розказуєте, хто кого штрафує? Їхала сьогодні від універмагу на 33-й квартал маршрутним таксі №25. Контролери перевіряли проїд. У салоні були пасажири , які платили готівкою.Контролер підійшла до водія після перевірки і я запитала, чому не штрафують пасажирів , які їдуть за гроші. Вона сказала, що це "палка на два кінці". Люб'язно порозмовляла з водієм і вийшла.То з такими перевіряючими ми будемо платити скоро по 10 гривень за проїзд, адже 60-% виручки іде в карман водієві.
Відповісти
Ви там геть не маєте розуму ,як оплатить людина яка приїхала ввечері з села і сіла в маршрутку ?Зробіть оплату готівкою на пару гривень дорожче і тоді лучани будуть платити карточкою ,а одноразових пасажирів ніхто не буде штрафувати .
Відповісти
Штраф накладається за без квитковий проїзд, а не за оплату готівкою. Не має такої статті, як оплата проїзду готівкою. Якщо водій взяв гроші і видав хоч якійсь квиток, складу порушення не має. Навіть якщо взяв готівку і не видав квиток, але факт передачі готівки можна підтвердити, то теж велике питання чи буде склад адмін правопорушення, але це в де в суді треба буде оспорювати відповідні дії.
Відповісти
Останні новини
Скількох пасажирів громадського транспорту в Луцьку оштрафували за оплату проїзду готівкою
01 березень, 2021, 14:15