Посилення карантину у деяких громадах Волині: що про це відомо

Посилення карантину у деяких громадах Волині: що про це відомо
У 13 територіальних громадах на Волині фіксують перевищення показників захворюваності на COVID-19, допустимих для «помаранчевого» рівня. Тому на деяких територіях посилюватимуть карантинні обмеження.

Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр.

Інформують, що лікарі-епідеміологи проводять постійний оперативний аналіз захворюваності на COVID-19, в тому числі серед населення об’єднаних територіальних громад. За результатами епіднагляду визначили перевищені показники щодо динаміки захворюваності на коронавірусну хворобу у 13 територіальних громадах, з них 4 – у Луцькому районі (Луцька міська територіальна громада, Торчинська, Підгайцівська, Городищенська), 1 – у Горохівському районі (Берестечківська) ще 8 міських територіальних громад.

Тож головам таких територіальних громад надали відповідні рекомендації (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2021 року №230) щодо посилення протиепідемічних заходів та стабілізації захворюваності.

Так, 24 березня провели позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в місті Нововолинську, на якому прийняли рішення щодо організації дистанційного навчання в освітніх закладах міста, про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних вимог у громадському транспорті, про відновлення роботи робочої групи по перевірці суб’єктів господарювання по дотриманню протиепідемічних заходів.

Засідання комісії з питань ТЕБ та НС у Луцькому районі передбачене на сьогодні, 29 березня.

Запроваджуються додаткові заходи і щодо інших ОТГ.

Нагадаємо, у п’ятницю 26 березня, Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що у Луцьку немає підстав для введення «червоної зони».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Посилення карантину у деяких громадах Волині: що про це відомо
29 березень, 2021, 11:57