У Луцьку хуліганів з балончиками зніматимуть на відео

У Луцьку хуліганів з балончиками зніматимуть на відео
Власники луцьких магазинів облаштують відеоспостереження, щоб ловити «графітчиків».

Про це Волинському інформаційному порталу розповів начальник відділу муніципальної дружини Луцької міськради Валентин Шпак.

З його слів, у мерії часто говорять про боротьбу з людьми, які малюють по стінах балончиками з фарбою. Для цього посадовець зустрівся з «графітчиками».

Йому пояснили: «Люди, які професійно займаються графіті, мають свій почерк. Тобто по малюнку можна назвати автора. А ті каракулі на стіні малює дітвора». Тож визначити авторів-хуліганів неможливо.

Валентин Шпак також розповів, що міська рада готова спеціально відвести площі, на яких «стрітрайтери» зможуть творити офіційно. Вже навіть визначили конкретну стіну, але до муніципалітету ніхто з графітчиків не приходив, щоб реалізувати цю ініціативу.

«В міській раді вже готові на сесію просувати це питання, але поки що немає з ким спілкуватися», - зазначив начальник відділу муніципальної дружини.

Окрім того він розповів, що місто готують до Дня Незалежності України, тож очищають стіни від «каракуль». Особливо це стосується центральної частини Луцька.

Багато магазинів вже встановили відеокамери, щоб у такий спосіб спробувати зловити хуліганів. Валентин Шпак сподівається, що цей спосіб боротьби із «графітчиками» дасть результат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та нічого воно не дасть, тая камера.Будуть ще більше глузувати.
Відповісти
повір, якщо зловлять, роздінуть і голого розмалюють, як півня, знімуть на камеру і викладуть у соцмережі, країна має знати своїх героїв.
або просто відпи.дять.
Відповісти
скейтпарк постройте
Відповісти
хай сосуть!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хуліганів з балончиками зніматимуть на відео
11 серпень, 2013, 14:55