Ціни на пальне в Рубіжному: де дешевше всього заправляти автівку*

Ціни на пальне в Рубіжному: де дешевше всього заправляти автівку*
Авто вже давно не розкіш, а засіб пересування. Але ж не треба забувати, що для того, щоб "нагодувати" свого “залізного коника”, треба викласти чималу суму на пальне. На жаль, доводиться економити, і нагоді буде дізнатися яка динаміка зростання цін у регіоні і де дешевше заправляти авто тим чи іншим видом пального.

На сайті Мінфіну опублікуванні актуальні дані щодо вартості дизельного палива, бензину і газу в Луганській області. Більш детально можливо подивитися новини Рубіжного на сайті.

А-92
Так, серед усіх областей України Луганська відрізняється найвищою ціною на бензин А-92. Жителям Рубіжного та луганчанам доводитися заправлятися за тарифом 29,43 гривень за літр А-92. Наприклад, середня ціна по Україні - 28,17 гривень за літр.

А-95
Подорожчання А-95 в Луганській області сьогодні відбулося на 0.055%. Середня ціна на А-95 зараз знаходиться на позначці 30,20 гривень за 1 літр, в той час як по Україні — 28,95 гривень за літр.

А-95 Преміум
Тим, хто звик заправляти автівку бензином класу "Преміум" в Рубіжному, доведеться сплатити в середньому 30,83 гривні за літр. Знову ж таки, не найдешевший показник, в середньому по Україні ціна 95-го "Преміум" — 30,71 гривень за літр.

Дизельне паливо
Середня вартість дизельного палива в Рубіжному та Луганській області — 28,13 гривень за літр, а по всій Україні — 27,34 гривні за літр.

Газ
За автомобільний газ жителі Рубіжного віддають в середньому по 16,17 гривень, по всій Україні платять по 15,70 гривень.
На яких заправочних станціях дешевше всього заправляти авто
Як вказується на сайті Мінфіну, в Луганській області найдешевше заправитися на АЗС "Укрнафта". Актуальні ціни на сьогодні представлені в таблиці нижче. У Рубіжному — всього одна заправочна станція цього оператора, у Сєвєродонецьку — дві.

Як ще можна зекономити на пальному в Рубіжному та Луганській області


Останнім часом набуває популярності фішка розрахунку картками деяких банків на АЗС. Дізнайтеся спеціальні умови конкретних банків для заправок. Деякі автозаправні мережі укладають партнерські угоди з банками, що дозволяє автомобілістам отримувати знижку і економити на купівлі бензину, розраховуючись на АЗС картою конкретного банку-партнера. Це допомагає економити на бензині, газі та інших видах пального.

Ще один спосіб економії на пальному — використання кешбеку. Водієві пропонують розплачуватися карткою банку і отримувати за це повернення від 1 до 3% від витрачених коштів. Зазвичай банки самі укладають з роздрібними мережами АЗС угоди за програмою «Кешбек».

Однак не всі мережі в цих програмах беруть участь. Тому для початку оберіть, яка мережа АЗС вам найбільш до вподоби, а потім з'ясуйте, з якими банками мережа співпрацює по тих чи інших програм повернення відсотків від покупок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.