Особливості оформлення сімейних поховань*

Особливості оформлення сімейних поховань*
В Україні, як і в багатьох країнах, існує традиція ховати всіх покійних родичів поруч. Ця традиція сягає корінням далеко в витоки нашої історії і характеризується тим, що родові зв'язки повинні підтримуватися навіть після відходу в кращий світ.

Кожен хоче красиво і якісно оформити могили своїх покійних рідних, тому для поховань, що стоять поруч, кращим і більш економним рішенням буде замовити подвійний пам'ятник.

Як вибрати подвійний пам'ятник



Подвійні пам'ятники з граніту - одні з найбільш популярних моделей, що замовляються для облагородження могил родичів і близьких людей, похованих поряд. Завдяки особливостям гранітної породи, такі пам'ятники довговічні і не втрачають своїх зовнішніх якостей протягом багатьох років.

Але незважаючи на якість самого граніту, замовити подвійний пам'ятник все ж варто у професіоналів, які зможуть запропонувати хороший вибір і високу якість виробу за розумною ціною.

Найбільш практичними подвійними пам'ятниками вважають пам'ятники зі спільною стелою та спільним квітником. Форма стел може бути абсолютно різною: від класичної прямокутної до фігурної, виконаної в дизайнерському оформленні. Також для цілісності композиції, замовити подвійний пам'ятник можна в комплекті з лавкою, столом і іншими декоративними елементами з граніту.

Замовити подвійний пам'ятник в Харкові



Для замовлення найбільш якісного пам'ятника на могилу своїх рідних або близьких, радимо звернутися в компанію «Аргест Стоун». Ця майстерня у Харкові вже більше 10-ти років виготовляє гранітні і мармурові пам'ятники, а також інші декоративні елементи. Найбільш популярним гранітом, який використовують майстри «Аргест Стоун» є чорний граніт Габбро. Цей вид граніту відрізняється своєю міцністю, практичністю і красою.

Пам'ятники або меморіальні комплекси з чорного граніту виглядають дуже дорого і статусно. Тому при необхідності замовити подвійний пам'ятник, ви можете розглянути варіант виготовлення пам'ятника як в чистому чорному кольорі, так і з доповненнями, які майстри «Аргест Стоун» можуть виконати з граніту інших кольорів, білого мармуру або гранітної крихти.

Компанія дає офіційну гарантію 10 років на всі свої вироби з граніту. Ви також можете замовити безкоштовну доставку пам'ятника і встановлення від компанії на будь-яке кладовище Харкова. Щоб замовити подвійний пам'ятник або будь-які інші вироби з граніту від «Аргест Стоун», відвідайте один з 11 магазинів мережі в Харкові або області, оформіть замовлення в каталозі на сайті компанії або залиште онлайн заявку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.