Samsung Galaxy S21: чим готовий дивувати новий смартфон*

Samsung Galaxy S21: чим готовий дивувати новий смартфон*
Взимку 2021 року відома південнокорейська компанія Samsung порадувала своїх шанувальників виходом нового смартфона. Флагман отримав назву Galaxy S21 і продовжив лінійку топових моделей бренду, що вражають уяву стильним дизайном і високою технологічністю. У пристрої реалізовано ряд інновацій, спрямованих на розширення функціональності гаджета і на підвищення комфорту під час його використання.

Дизайн і потужність Samsung Galaxy S21


Флагман представлений в чотирьох відтінках:

• білому;

• рожевому;

• сірому;

• фіолетовому.

Практично всю площу передньої панелі корпусу займає екран, який теж можна вважати повноправним елементом дизайну. Соковита, барвиста і чітка картинка на ньому дійсно вражає. Щоб досягти настільки високої якості зображення, інженери укомплектували смартфон матрицею Dynamic AMOLED діагоналлю 6,2 дюйма з підтримкою частоти оновлення кадрів до 120 Гц. До переваг такого екрану відносяться:

• вражаючий запас яскравості до 1300 ніт;

• 100% охоплення колірного спектра DCI-P3;

• висока контрастність;

• щільність пікселів 421 PPI.

Заставка, яка відображається на такому дисплеї, стає справжньою прикрасою для смартфона. Приємних вражень додає і тактильно приємний полімер, використаний для виготовлення задньої кришки корпусу.

На зворотній стороні апарату розташовано модуль з трьома об'єктивами:

• ширококутним;

• ультраширококутний;

• телефото.

Оптика підтримує оптичну стабілізацію і автофокусування, за рахунок яких дозволяє отримувати якісні знімки при будь-яких зовнішніх умовах. Камери захоплюють більше світла, тому зйомка в нічний час тепер стала більш доступною і простою. Створенню якісного фото- і відеоконтенту сприяють також інтелектуальні технології обробки знімків, завдяки яким відзняті кадри відразу можна публікувати в Інстаграм або на інших платформах - без трудомісткого ретушування та додаткової обробки.

Висока потужність смартфона, його швидкість та здатність працювати в режимі багатозадачності забезпечуються інноваційним процесором Exynos 2100. Цей чіп є запатентованою розробкою компанії Samsung і не дивно, що виробник постарався зробити власний процесор максимально потужним. Пристрій складається з 8 ядер, з яких 4 є потужними, а 4 - енергоефективними. Робоча частота процесора динамічно змінюється в діапазоні від 1,8 ГГц до 2,9 ГГц, що сприяє високій енергоефективності пристрою. За обробку графіки в Samsung Galaxy S21 відповідає чіп Mali-G78 MP22, який забезпечує високу продуктивність в ресурсномістких мобільних іграх і графічних додатках. Еталонній продуктивності і безперебійній роботі в режимі багатозадачності сприяють і 8 Гб двоканальної оперативної пам'яті LPDDR5.

Очевидно, що виробник постарався зробити Samsung Galaxy S21 максимально потужним і функціональним. Флагман вже з'явився у продажу, і тепер покупці можуть гідно оцінити його технологічність і робочі характеристики на власні очі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.