Лучан вчитимуть створювати фамільні герби

У Луцьку відбудеться майстер-клас із арт-терапії «Фамільний герб».

Захід розпочнеться в суботу, 31 серпня, о 18:00 у кав’ярні «Druzi Forever» (проспект Волі, 16г), - повідомили організатори.

«Національний прапор, герб – це обов’язкові атрибути і символи будь-якої держави, і ще кілька днів тому ми мали можливість насолодитися яскравим кольорами державної символіки нашої країни під час святкування Дня Незалежності України.

Сімʼя – це також маленька країна, і в давнину кожне сімейство також мало свою символіку, яка підкреслювала унікальність та традиції певного роду», - кажуть вони.

Учасники заняття створять уже у сучасному світі герб свого роду, який буде відображати унікальні цінності, що передалися їм у спадок.

Опісля майстер-класу збудують «творчу вулицю» із фамільних гербів.

«За певними правилами арт-терапії вони обговорять символіку своїх гербів і довідаються, які сильні риси передались їм від батьків, дідусів та бабусь; яку енергетику роду вони несуть у світ, і як користуватися цими ресурсами, щоб примножувати багатство свого роду і передавати свою силу наступному поколінню», - повідомили організатори.

Вестиме майстер-клас арт-терапевт, тренер програм особистісного розвитку, керівник ВОГО «Корпорація щастя» Ольга Созонік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для наших тщеславных жлобов будет новое развлечение.
Відповісти
хтоб заздрив, а сусід
Відповісти
Останні новини
Лучан вчитимуть створювати фамільні герби
30 серпень, 2013, 08:59