Перший дзвоник у «найкращій луцькій школі». ФОТО

Перший дзвоник у  «найкращій луцькій школі». ФОТО
Вісімдесят "першачків" цього року розпочнуть навчання у загальноосвітній школі №7 - природничий ліцей, яку і педагоги, і працівники, і учні називають найкращою школою міста.

Першого вересня тут, як і в більшості навчальних закладів Луцька, пролунав перший дзвоник.

Нагадаємо, ця школа - серед міських споруд, які найбільше постраждали під час зливи, яка лютувала в обласному центрі 30 липня. У навчальному закладі затопило підвал та їдальню.

Міським чиновникам та педагогам довелося витратити чимало часу та зусиль, щоб підготувати школу до навчального року, зокрема, й знайти гроші на це.

Тому на перший дзвоник в школу приїхали міський голова Луцька Микола Романюк, який зауважив, що навчальний заклад до "нового сезону" готови на 100%.

Окрім мера, участь в заході взяли начальник міського управління освіти Олег Гребенюк, секретар Волинської єпархії УПЦ МП протоієрей Миколай Бондарук, депутати міськради Василь Гриб і Микола Дєндібєрін та інші гості.

Традиційно дійство відкрили підняттям прапора України, потім - виступали гості, співали діти, а "першачки" декламували вірші. Завершився захід звуками першого дзвоника.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мы с Тамарой ходим парой! Це ж треба так - якщо Романюк йде кудись, то і вся "свита" теж?!:))) Совдепія епрст!!!
Відповісти
нащо там Романюка показувати.діти вчитись йдуть..що та людина може їх навчити?холуями стати та красти тихенько..в межах спущених партайгеносами його рівню..один може коли вивчиться на це..а решту?молити про хліб в начальників?
Відповісти
найкраща школа ))) автор ти хворий?
Відповісти
ти хворий.ти текст читав.сромаманюк?тебе то він чим образив?
Відповісти
чайка артем zebest
Відповісти
прекрасна школа)) прекрасні педагогі)) прекрасна організація дня знань)))))
Відповісти
Я там працювала-найкраща школа і найкращий колектив! А директор-прекрасний організатор і чудова людина!!Усім колегам-зі святом,усіх гараздів!!!
Відповісти
навіть погода на стороні дня знань! все пройшло на високому рівні! дякуємо за гарне свято для наших дітей. всі в захваті.
Відповісти
серед присутніх був олег володимирович гребенюк-колишній вчитель цієі школи.я вас дуже люблю і поважаю.ващі уроки історіі.. це було щось. ми вас любили. хоча завдавали вам чимало прикрощів.нехай вам щастить
Відповісти
7 школа ГІВНО ...
Відповісти
Ото Бурда дає. Вже скоро буде 2 роки, як він став чиновником. Ех, який чудовий вчитель був. Завжди пам'ятатиму його уроки. Щасти вам, пане Гребенюк.
Відповісти
там і клім і Кравчук.мегапідагогі.склоняють полішуків і так і сяк..таланти..є така думка?(старсов.)
Відповісти
ні революція, ні зміни в країні,нічого не змінить в цій школі!!! хабар на хабареві
Відповісти
директор перша хабарниця, якби у 7 школі порахували дітей, які користуються послугами репетиторів, і за це наказали б вчителів з тих предметів, у школі лишилося 4-5 вчителів. на уроках вчителі демонструють учням свої "круті"телефони,і розповідають про домашні"плазми", а не викладають предмет.коли вже згинуть подарунки!!! 1 вересня, день вчителя,день народження вчителя,новий рік, 8березня(ужас),останній дзвоник. Батьківські збори фактично збори грошей.А випускний це смертельний трюк для батьків.поки всіх обдаруєш сам можеш не їсти і не пити добрих пів року.ресторани замовляти за рік це нормально?
Відповісти
4 гімназія школа хабарів,а директор перший хабарник(є гроши дитина вчиться,а якщо немає ,то шукайте другу школу).
Відповісти
Останні новини
Перший дзвоник у «найкращій луцькій школі». ФОТО
01 вересень, 2013, 11:34