Губернатора Волині закликали «вгомонитися»

Губернатора Волині закликали «вгомонитися»
Голова Волинської облради Володимир Войтович повинен якось вплинути на поведінку голови Волинської ОДА і депутата облради Бориса Клімчука під час сесій, - вважає депутат Святослав Боруцький.

Про таку позицію фракції ВО «Свобода» Боруцький заявив під час другого пленарного засідання 20-ої сесії Волиньради 3 вересня.

Свободівець обурився тим, як поводиться під час пленарних засідань депутат облради і голова ОДА Борис Клімчук. Мовляв, той часто дозволяє собі коментувати запити та запитання депутатів Волинської облради і робити висновки.

Тож, він попрохав Володимира Войтовича повпливати на Бориса Клімчука, який є таким же депутатом, як і інші.

«Яке має право так себе поводити будь-який депутат, тим більше така поважна людина, ким є Борис Клімчук?» - зауважив Боруцький.

У відповідь на це Войтович зауважив, що надає слово Борису Клімчуку, коли хочуть, наприклад, «швидко дати відповідь на запит».

Борис Клімчук також прокоментував пропозицію Боруцького: «Я дякую за зауваження і по максимуму постараюся їх врахувати».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О! Хоть хтось, а як Талян пішов то ніхто Бориску невгамовув, наршті! Славко ще два таких випади і на любу акцію тобі автобус підганяю!
Відповісти
Таке враження чоловіки і депутати які себе поважають тільки в Свободі!!! Доречі Гузь проти Боруцького сьогодні бліда тінь!
Відповісти
ту!віста гатя.
Відповісти
В стінах облради Клімчук втрачає контроль. Дебют Боруцького у ролі лідера, правда досить запізнілий, був досить вдалий, але й слід враховувати, що частина депутатів чекають трасферу в групу палкіна, а тому вирішили осторонитись (дехто остаканитись).
Відповісти
Боруцький так тримати!!!
Відповісти
Останні новини
Губернатора Волині закликали «вгомонитися»
03 вересень, 2013, 11:54