У Луцьку пройде сімейне свято «Еко-Ко»

У Луцьку пройде сімейне свято «Еко-Ко»
У Луцьку пройде сімейне свято «Еко-Ко»: тут демонструватимуть «нешкідливий побут», читатимуть книги з мамою-книголюбом, продаватимуть еко-вироби ручної роботи.

Про це стало відомо 5 вересня під час прес-конференції організаторів свята, повідомили у коворкінг-центрі «Репортер».

Як повідомила адміністратор порталу «Луцьк-мама» Анна Гнатюк, «Зелене містечко «Еко-Ко» організовують у Луцьку вдруге.

Організатори свята мають намір продемонструвати, як можна креативно і цікаво використовувати екологічно чисті матеріали у побуті та дитячих іграх, привернути увагу до екологічних проблем сучасності.

На святі намагатимуться використовувати для дитячих майстер-класів лише натуральні матеріали. Демонструватимуть, як у забавах із дітьми можна застосовувати вторинну сировину, наприклад, використані картонні коробки.

«Ми навіть афіші свята і флаєри друкували на екологічно чистому крафт-папері, який легко утилізується без забруднення навколишнього середовища. Наша мета — показати, що екологія — це не тільки сміттєпереробний завод чи шкідливі викиди. Вона починається з кожного з нас. А формувати екологічну свідомість потрібно не зі школи чи садочка, а ще раніше. Кроки ці доволі прості, а іноді і веселі. Що і хочемо продемонструвати на святі», - розповіла один з організаторів свята Катерина Шкльода.

На святі, до участі у якому запрошують сім’ї з дітьми, майструватимуть автомобілі з картонних коробок і вивчатимуть дітьми правила дорожнього руху

На святі збудують з картону ціле дитяче містечко. Тут обіцяють провести «демонстрацію нешкідливого побуту».

Під час свята читатимуть книги із мамою-книголюбом Юлією Шаповалик, виготовлятимуть листівку із вторсировини з майстринею Інною Кулигіною.

Окрім того, організатори обіцяють провести ярмарок еко-виробів ручної роботи, а також розважальну програму та розіграш призів.



Довідка

Партнери свята - Волинська обласна організація Партії Зелених України, Луцький міський голова, DJ Café Ring, Фонд Василя Токарського, Kromberg & Schubert, Сімейна академія «Плай», школа Helen Doron рання англійська, магазин «Знайка».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.