Начальник ДАІ України: «золоті візитки» ‒ вигадка та підробка. ВІДЕО

Начальник ДАІ України: «золоті візитки» ‒ вигадка та підробка. ВІДЕО
Керівник української Державтоінспекція заперечує свою причетність до появи "золотих візиток", які, як з'ясували журналісти, дозволяють власникові безкарно порушувати правила дорожнього руху.

Результати цього розслідування викликали широкий резонанс у ЗМІ і через майже два тижні ситуацію все ж прокоментував сам Астапкович, - пише Кореспондент.

Запросивши журналістів у свій кабінет, начальник запевнив, що візиток золотого кольору він ніколи нікому не давав, а його особистий підпис на зворотній стороні картки - підробка. При цьому чиновник показав свою справжню візитку, проте відмовився вручити її журналістам, заявивши, що дає свої візитки лише тим людям, з якими він спілкується, і своїм друзям.



За словами Астапковича, журналісти просто стали жертвами шахраїв. Більше того, головний даїшник країни навіть звинуватив співробітників Гром TV в тому, що, випустивши свій сюжет, вони принизили гідність усієї української ДАІ.

Тим часом, зі своїх джерел журналісти з'ясували, що останнім часом в Україні було зроблено тисячі інших нових візиток Володимира Астапковича.

Нагадаємо, "золоту візитку глави ДАІ" Гром TV вдалося знайти і купити за 200 доларів. Роздобувши картку, журналісти перевірили її в дії. ДАІшники кілька разів затримували їх за порушення ПДР, але, побачивши візитку, безкарно відпускали.

У підсумку представники ЗМІ звернулися за поясненнями до самого Астапковича, але вперше він відмовився з ними спілкуватися. Після цього журналісти провели акцію протесту під стінами управління ДАІ і публічно спалили "золоту візитку".

Зазначимо, що Астапкович Володимир Іванович працює главою Департаменту Державтоінспекції МВС України з 7 лютого 2013 року. Раніше він працював на посаді начальника ДАІ в Донецькій області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"звинуватив співробітників Гром TV в тому, що, випустивши свій сюжет, вони принизили гідність усієї української ДАІ"

В найгіршої шлюхи гідності більше, ніж у злочинного угруповання під назвою ДАІ
Відповісти
" ЗОЛОТІ ВІЗИТКА "... якось воно не зучить)))
Відповісти
ДЯкуємо. Виправили
Відповісти
Эти жкрналюги под потранатом Яциника, оскарбляют всю Украину в лице начальника департамента Украины,им нечем больше заняться,как сплетничать в масштабе украины, позор журналюгам и всем тем кто этим занимается!!!
Відповісти
Останні новини
Начальник ДАІ України: «золоті візитки» ‒ вигадка та підробка. ВІДЕО
09 вересень, 2013, 13:40