Войтюк розповів про минучість слави

Войтюк розповів про минучість слави
Волинська зірка «Х-фактора» Аркадій Войтюк заявив, що учасники «СТБшних» шоу ‒ зірки одного каналу.

Після них конкурсанти залишаються розгубленими, ‒ сказав він в інтерв’ю Подольській правді.

Щодо своєї участі в «Х-факторі » у дуеті з Малікою Аркадій зазначив, що вони повинні були створювати образ пари, але з партнеркою по шоу не було ніяких близьких відносин, крім дружби і роботи. А без створення відчуття романтики, глядач не голосував.

«Хочу сказати, що після шоу майже всі учасники залишаються розгубленими, адже проект завершується, а підтримки немає, слава швидко проходить», ‒ зауважив Войтюк.

Проте, за словами співака, дехто все ж не здається, і «далі прокладає свій шлях», як Дмитро Монатік, який також є вихідцем із Західної України.

«Потрібно розуміти, що навіть ті, які виступають на «СТБ», після завершення шоу є зірками тільки одного телеканалу. Якщо нема когось, хто б написав пісню, допоміг з ротацією, то не варто йти на такі програми заради показу по телевізору. Мені принаймні пощастило, оскільки є свій репертуар і команда. Наприклад, у Віктора Романченко непогано йдуть корпоративні виступи. Я також виступаю на таких заходах, бо треба заробляти і вкладати у творчість. Нарешті всі відомі артисти цим займаються», ‒ розповів він.

Щодо переваг в музиці, то співак, за його словами, більше орієнтується на творчість Стінга, Елтона Джона. На його думку, ці фігури відрізнялися від інших і залишаться в історії музики назавжди.

«Можна посміятися і щось смішне заспівати, але завтра це все забудуть. Повинні бути нормальні слова і музика. Завжди той, хто дотримується модного тренду, так і залишається серед натовпу артистів, яких важко розрізнити, ‒ ділиться Аркадій Войтюк. ‒ Краще довше працювати, але робити те, що до душі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка ти зірка?
Іди співай до ресторанів,заробляй гроші.
Колись Адам Горбатюк теж зМогилою співав і шо?
Відповісти
Останні новини
Войтюк розповів про минучість слави
20 вересень, 2013, 11:56
У Луцьк приїде Тіна Кароль
20 вересень, 2013, 11:04