Прокурор Волині не прийшов до депутатів

Прокурор Волині не прийшов до депутатів
Прокурор Волинської області Андрій Парака та його заступники не відвідали засідання комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.

Зібрання колегіального органу відбулося 26 вересня, - пише Волинська газета.

Комісія розглядала проект рішення щодо інформації прокуратури області про стан законності в регіоні за перше півріччя.

Попри сподівання обранців ні Андрій Парака, ні хтось із його заступників не з’явилися на комісію. Відтак установу представляв прокурор відділу захисту конституційних прав громадян прокуратури області Олег Ковальчук, який не зміг відповісти на більшість запитань, що адресували представнику прокуратури присутні на комісії обранці.

Зрештою, інформацію про стан законності в області комісія рекомендувала прийняти до відома під час розгляду цього проекту рішення під час сесії облради, що відбудеться 30 вересня.

До слова, під час засідання звучали й пропозиції визнати роботу прокуратури щодо забезпечення стану законності недостатньою. Та й сам Олег Ковальчук не заперечував проти того, що на фоні загальнодержавних показників на Волині не все гаразд із боротьбою зі злочинністю. Зокрема, щодо злочинів, вчинених неповнолітніми або за їх участю, питома вага яких в Україна сягає 3,2 %, в області – 6,3%.

Крім того, профільна комісія облради погодилася з пропозицією Сергія Слабенка і прийняла окреме рішення, яким звертає увагу прокуратури на необхідність участі у засіданнях комісії під час розгляду подібних питань прокурора області або ж його заступника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому прокурор Волинської обл. не розбіреться з начальником Луцького МВ УМВС по факту кришування за відкати збанкрутілий "Західінкомбанк", чи він в ДОЛІ ???
Відповісти
Прокурор Андрій Парака теж людина, йому теж треба особняки будувати, а Голова правління Галина Скиба за "дах" бобре сплачує і йому і начальнику міліції. Необхідно звертатись до Генерального Прокурора.
Відповісти
Останні новини
Прокурор Волині не прийшов до депутатів
27 вересень, 2013, 10:48