Видання ВолиньPost стало зручніше читати

Видання ВолиньPost стало зручніше читати
Інтернет-видання ВолиньPost відтепер стало зручніше читати: запрацювала так звана адаптивна верстка сайту, яка підлаштовує вигляд сторінок до розміру екрану.

Нововведення вкрай важливе для всіх, хто звик читати новини в інтернеті за допомогою мобільних пристроїв – смартфонів та планшетів.

Загалом нова верстка ВолиньPost дає можливість сайту відображатися зручно для читання з будь-якого екрану – чи то стаціонарного комп'ютера чи планшета, чи ноутбука, чи смартфона. Сайт враховує розміри екрану і «підганяє» вигляд сайту під них.

Під час перегляду з планшета чи смартфона сайт також масштабується, коли користувач змінює положення на горизонтальне чи вертикальне.

При цьому сайт щоразу сам "прийматиме рішення", як відображатися на екрані читача. Загалом такий спосіб адаптації верстки сучасніший і зручніший, аніж так звана "мобільна версія" сайтів, яка, по суті, є всього лише по-інакшому зверстаним, але таким же "негнучким" сайтом.

Над адаптивною версткою сайту видання ВолиньPost працювали спеціалісти студії ARTEFACT.St.

«Створюючи версію сайту для мобільних пристроїв, ми враховували сучасні вимоги відображення контенту. Важливими в цьому плані були наочність та привернення уваги до найважливішого», - каже директор студії ARTEFACT.St Андрій Сірук.
В Україні постійно більше людей, які читають інтернет зі смартфонів та планшетних комп’ютерів. Окрім того, за даними організації Consumer Electronics Association CEA, користувачі смартфонів і планшетів поступово відмовляються від інших пристроїв, як от стаціонарні комп’ютери і ноутбуки.

В таких умовах ВолиньPost, розуміючи виклики часу, пропонує читачам комфортно читати новини зі зручного їм пристрою.

P.S.
Адаптивна верстка проходить тестовий режим роботи. Якщо маєте зауваження до роботи сайту, повідомляйте про них на Гарячу лінію ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВолиньPost
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!! Супер!!! Велика подяка!!!
Відповісти
А що це за показники:
Мсш
Рес
Соц
Інв
Відповісти
Як на перший раз, піде й так.
Відповісти
Було б непогано розробити ще додаток для android та ios, як наприклад, в Української правди:)
Відповісти
Перегляв більш детальніше... ну так, на 3-
Відповісти
По ходу якийсь безкоштовний плагін поставили. Відображення не зовсім адаптивне. Зайдіть і порівняйте, як відображаються іноземні новинні сайти.
Доречі зараз трохи не кожен темплейт має таку функцію. Але для волинського видання це прогрес. Вітаю!
Відповісти