«Волинь» зганьбилася в матчі з арабами

«Волинь» зганьбилася в матчі з арабами
Сьогодні, 24 лютого в турецькій Анталії луцька «Волинь» ганебно програла футбольному клубу з Саудовської Аравії «Наджран» із розгромним рахунком 1:4.

Луцька команда вийшла на поле у складі: Романенко, Шандрук, Кравченко, Ізворану, Леандро, Стевич, Скоба, Пічкур, Кінаш, Майкон, Фабіано - бразильський нападник, який знаходиться на перегляді.

Ідея проведення цього спарингу виникла буквально напередодні і тренерський штаб лучан погодився ще раз перевірити своїх гравців у футбольному двобої.

«Волинь» (Луцьк) - «Наджран» (Наджран, Саудівська Аравія) – 1:4

Як свідчить пряма трансляція матчу на офіційному сайті ФК «Волинь»,

1 - 15 хвилини Перший момент у матчі створили волиняни - на 5-й хвилині Майкон опинився на ударній позиції, перед ним був лише один захисник, але бразилець вирішив завдати удару і м'яч пройшов над поперечиною. Через три хвилини контратака аравійців завершилася порушенням правил у штрафному майданчику «Волині» і гравець «Наджрану» ударом у правий від Романенка кут з пенальті відкрив рахунок у матчі - 0:1

16 - 30 хвилини На 20-ій хвилині гри удару з 25-ти метрів завдавав Стевич, але у ворота не влучив. А на 27-й хвилині наш суперник відзначився вдруге: після подачі кутового з правого флангу оборонці лучан не прослідкували за гравцем «Наджрану» і той замкнув навіс на дальній стійці ударом ногою з одного метру - 0:2. Гравці аравійської команди вирізняються своєю швидкістю та технікою, на що лучани поки не можуть представити свої контраргументи.

31 - 40 хвилини Забивши два м'ячі, суперник закрився на власній половині поля і надалі намагається діяти лише на контратаках. На 31-й хвилині у «Волині» відбулася заміна: замість травмованого Кінаша на поле вийшов Лопес. Лучани йдуть великими силами уперед в намаганні відігратись. На 40-й хвилині Пічкур заробив штрафний поблизу лінії карного майданчика, але потужний удар Кравченка прийшовся прямо у голкіпера.

41 - 45 хвилини В останню п'ятихвилинку тайму гострих моментів не виникало. «Волинь» хоча і продовжувала атакувати, свисток судді на перерву зафіксував невтішний для нас рахунок - 0:2.

Розпочався другий тайм гри. У складі «Волині» відбулася дві заміни: замість Романенка у ворота став Шеліхов, а замість Фабіано на полі з'явився Герасимюк.

46 - 60 хвилини З початком другого тайму волиняни усією командою пішли в атаку, що на 48-й хвилині могло обернутись у ще один пропущений гол, коли двоє суперників вийшли на ворота "Волині", але Шеліхов сміливим кидком у ноги зумів пригальмувати атаку, а потім м'яч з лінії воріт виніс захисник. На 52-й хвилині лучанам таки вдалося скоротити відставання у грі: після подачі кутового м'яч хоча і потрапив до гравців «Наджрану», але їхня помилка при передачі дала змогу Кравченку опинитися віч-на-віч з воротарем, після чого рахунок став 1:2. На 59-ій хвилині непоганий удар вдався Герасимюку, але після його пострілу з середньої дистанції шкіряна куля просвистіла у лічених сантиметрах над поперечкою воріт.

61 - 75 хвилини Атакувальні потуги волинян зводилися до обстрілу воріт «Наджрана» з дальніх дистанцій, а от швидкі контратаки суперника призвели до ще двох взяттів воріт Шеліхова. На 72-й та 75-й хвилинах після провалів центру захисту «Волині» аравійські гравці користуючись виходами сам на сам зробили рахунок непристойним - 1:4.

76 - 90 хвилини І в останні п'ятнадцять хвилин поєдинку «Волинь» не створила нічого небезпечного поблизу воріт суперника, а збільшити перевагу «Наджрану» не дав Шеліхов, який ліквідував черговий вихід віч-на-віч. Таких чином гра завершилася з рахунком 1:4 на користь аравійців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не забывайте, что клубы из СА, Эмиратов и т.д. ... укомплектованы классными футболистами, там у шейхов денег - мама не горюй. Так что не стоит особо огорчаться, тем более, что состав "Волыни" в защите вообще непонятный. Удачи в дальнейшем!!!
Відповісти
Останні новини
«Волинь» зганьбилася в матчі з арабами
24 лютий, 2012, 16:39