У Грузії – вибори президента. ВІДЕО

У Грузії – вибори президента. ВІДЕО
Незабаром Грузія дізнається ім'я нового президента країни.

27 жовтня жителі Грузії обиратимуть нового главу, а от Михайлу Саакашвілі (на фото) може загрожувати кримінальне провадження, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Виборчі дільниці відкрилися о 8:00. На пост президента Грузії претендує 21 політик.

Найбільші шанси на перемогу, вважають експерти, у кандидата від правлячої коаліції "Грузинська мрія" Георгія Маргвелашвілі, колишньої глави парламенту Ніно Бурджанадзе і у кандидата від колишньої правлячої партії Єдиний національний рух Давида Бакрадзе.



Представник правлячої коаліції "Грузинська мрія" Георгій Маргвелашвілі практично не сумнівається у своїй перемозі вже у першому турі. Напередодні він разом із лідером коаліції Бедзиною Іванішвілі танцювали на сцені у Тбілісі під переможні спалахи салюту.

Якщо ж Якщо Маргвелашвілі не зможе набрати понад половину голосів, відбудеться другий тур виборів.
Колишня соратниця Саакашвілі Ніно Бурджанадзе, як і лідер президентської кампанії, переконані, що після завершення президентства Саакашвілі може бути притягнений до кримінальної відповідальності. Глава держави вже спакував речі та вивіз їх з резиденції.

"Я не входжу в деталі, які питання прокуратура може мати до громадянина Саакашвілі. Але я виходжу з того, що політичний вектор є таким, що кожен громадянин є рівним перед законом", - заявив лідер президентських перегонів Георгій Маргвелашвілі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.