На Рівненщині потяг протаранив трактора. ФОТО

На Рівненщині потяг протаранив трактора. ФОТО
У Рівненській області сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої потяг зім'яв трактора.

Нещасний випадок стався по обіді у вівторок, 29 жовтня, - пише Gazeta.ua.

Тракторист Сергій Легкий саме їхав вулицею Польовою у Луговому. Поруч на пасажирському сидінні був його односелець 37-річний Микола – чоловіки поверталися додому після роботи у полі. Дорога проходить через залізничний переїзд.

Близько 14:20 на коліях уже завиднівся локомотив з півсотнею вагонів. Однак водій не зупинився й поїхав на заборонений сигнал світлофора. Уникнути наїзду 44-річний машиніст Олександр уже просто не мав часу. Селянин не встиг проскочити перед потягом. Удар був настільки потужним, що трактор зім'яло й відкинуло з колії.

"Сергій помер на місці, а напівживого Миколу вдалося витягти з розтрощеної кабіни. У нього важкі травми й перелом основи черепа. Чоловіка терміново повезли до лікарні, де медики в реанімації борються за його життя. Микола – основний годувальник в родині, виховує четверо дітей. Сергій ще був неодружений, постійної роботи не знайшов і мав лише тимчасові заробітки, щоб допомагати своїм батькам. Хороший був хлопець, спокійної вдачі. Чому він раптом виїхав на той переїзд – не знаємо. Це перша смерть на переїзді у селі, досі ніхто у потяг тут не врізався", - розповідає секретар Миляцької сільської ради Богдан Степанович.

Трактор "ЮМЗ" зіштовхнувся із вантажним потягом, який перевозив солярку у цистернах. Їхав у напрямку райцентру Сарни з білоруського міста Лунінець Брестської області. Через наїзд у Луговому на Львівській залізниці затримали рух потягів на 66 хвилин.

"Обставини пригоди ще з'ясовуємо. Зокрема, чому тракторист проігнорував попереджувальний сигнал звукової та світлової сигналізації на переїзді. Поки невідомо, чи водій намагався проскочити колії перед потягом, чи у нього на переїзді двигун заглохнув", - каже рівненський прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Олексій Корольов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не вчить дибілів життя...
Відповісти
Дивно, чому ніхто не верещить в 44 роки мажоор купив трактора і їздить як хоче...
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині потяг протаранив трактора. ФОТО
30 жовтень, 2013, 16:16