На злодієві шапка горить, – Никитюк про Козюру

На злодієві шапка горить, – Никитюк про Козюру
Голова земельної комісії Луцькради Володимир Никитюк та бізнесмен Олександр Товстенюк за наклеп, який начебто про них розповсюджує депутат міськради і юрист Андрій Козюра, подали судові позови про захист честі й гідності та ділової репутації.

Про це Никитюк розповів у коментарі газеті Волинь-нова за 3 березня.

Нагадаємо, на прес-конференції 7 лютого 2012 року Козюра, розповідаючи про конфлікт навколо будівництва кафе «Буратіно», повідомив, що Товстенюк з Никитюком вимагали у нього 500 тисяч доларів, за його словами, «за квартиру, яка була придбана навмисно з метою наживи для того, аби створювати проблеми в подальшому для будівництва».

Натомість Никитюк свою про свою причетність до цього скандалу висловився так: «Мудрі люди недарма кажуть, що на злодієві шапка горить. Подібним чином повів себе й Андрій Козюра. Коли припекло, скликав прес-конференцію, на якій спробував звинуватити мене в неіснуючих гріхах. Мовляв, розпочалася кампанія з компрометації будівництва на місці кафе «Буратіно».

«Я офіційно заявляю: закиди на нашу адресу (Никитюка і Товстенюка, – ред.) нічим не підкріплені, вони не відповідають дійсності, – заявив Никитюк. – За ці наклепи Козюра відповідатиме в суді. Нами вже подані судові позови про захист честі й гідності та ділової репутації».

У свою чергу Олександр Товстенюк каже, що проти них ведеться «брудна кампанія», у якій задіяні «неадекватні люди».

«Грошей я не вимагав, а чутки про квартири за півмільйона доларів, плівки із записами розмов людей, до яких я не маю жодного стосунку, – не що інше, як ширма для окозамилювання та приховування істинних масштабів оборудок і прибутків тих, хто стоїть за «Буратіно», – зазначив бізнесмен.

«Я не збираюся цього коментувати, не збираюся діяти такими ж методами, бо впевнений, що все таємне рано чи пізно стає явним, і лучани таки дізнаються правду про ці оборудки», – додав Товстенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як можуть Никитюк з Товстенюком подати Козюру в суд? Вони ж набожні люди? Перший літає молитись в Америку, другий - адвентист сьомого дня. Заведіть розмову з Товстенюком - він же зовсім порожня людина. Зразу закатує, як Марія Магдалина, очі до неба і меле про Бога. Тут суд не пройде, бо божі заповіді гласять: "Не суди і судимий не будеш".
Відповісти
Правильно сказали, Козлюра думав, що все так легко і просто буде, як він задумав разом з Романюком.
Відповісти
Хто там щоб не говорив, а тут дурному ясно, що це будівнцицтво не витримує ніякої критики. Козюра зазнав нищівного удару по своїй депутатсткій репутації, якби вибори були б зараз він вилетів з міської ради з 100% програшом.
Відповісти
Може помиляюсь, але здається: "яке їхало - таке здибало!"
Відповісти
Останні новини
Чоловіка вбило дерево
03 березень, 2012, 11:02
На злодієві шапка горить, – Никитюк про Козюру
03 березень, 2012, 10:34